stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popović popljuval svojo bivšo!

31. 3. 2016; 08.33
Avtor: K.A.
severina3
Spet si je dal duška in se lotil svoje bivše srčne izbranke.

Srbski poslovnež Milan Popović že nekaj časa bije skrbniško bitko za sina Aleksandra, s svojo bivšo partnerico hrvaško pevko Severino. In, če Severina večino časa ne daje izjav o svojem zasebnem življenju, pa Popović ves čas išče priložnosti in prostor, da bi lahko očrnil svojo bivšo srčno izbranko. Nedavno je tako v intervjuju za Glorijo še enkrat več začutil potrebo, da o materi svojega sina pove nekaj pikrih. "Mati mojega otroka se trudi, da bi me v medijih prikazala kot nesposobnega in malomarnega očeta. Nisem nasilen, nikoli nisem bil obsojen, agresiven in nisem ji grozil, niti nikoli ne preklinjam. Proti meni je bila podana lažna kazenska prijava, vse zato, da bi me lahko kasneje njeni odvetniki v sodnih spisih označevali kot nasilneža," je bil ogorčen Popović, ki je tudi prepričan, da otrok ne potrebuje varušk in tretjih oseb v svojem otroštvu, za vse bi lahko poskrbela starša sama. "Ni potrebno, da Aleksandra v vrtec pride iskati varuška, voznik in še kakšna tretja oseba, za vse to sta zadolžena mati in oče."

Milan Popović s Severino in sinom Aleksandrom. foto: fb

Tudi Popović je otrok ločenih staršev, vse od 10 leta starosti pa je po lastni želji odraščal pri očetu. Zaradi sina je v Zagrebu zgradil hišo, da bi bil bližje sinu in da ne bi po nepotrebnem izgubljal časa.

O svoji bivši že nekaj časa nima povedati nič lepega, v zadnjem intervjuju pa je dejal, da je bil njun odnos pol prepirov. "Če se ne razumete, če so vaši interesi povsem različni in se ne morete uskladiti, potem je najbolje, da se vaše poti ločijo. Če bi se uspela o vsem dogovoriti, se seveda ne bi razšla. A to seveda ni bilo mogoče," je še dodal Popović.

foto: Instagram

prejšnji članek
3 stvari, ki jih morate opustiti, da boste srečni
Zdravje
3 stvari, ki jih morate opustiti, da boste srečni
naslednji članek
Iz stare naredite novo!
Moda&Lepota
Iz stare naredite novo!