900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Škandal! Strašna resnica o britanski kraljici?!

31. 3. 2016; 10.40
Avtor: T.P.
Kraljica Elizabeta

Britanska kraljica Elizabeta II. sedi na vrhu spiritualne piramide? foto: Profimedia

»Moja dolžnost je rešiti svet,« je za Daily Mail izjavil pomembni član britanske kraljevske družine, princ Charles. Kdo je pravzaprav človek, ki si drzne govoriti o tako velikem poslanstvu?

Nekaj malega o razvratnosti princa Charlesa so mediji objavili že leta 1994, ko je v svetu izbruhnil neverjeten škandal, povezan s prinčevim intimnim življenjem. Na dan je namreč prišlo, da je že v času zakona s princeso Diano skrivaj prešuštvoval s Camillo, s katero se je po Dianini smrti tudi poročil. V javnost je prišel zapis pogovora med Charlesom in Camillo, ki je princa prikazal kot precej perverznega možakarja. Svoji skrivni ljubici je namreč med drugim rekel tudi: »Draga, vse bi dal za to, da bi bil tvoj krvavi tampon.«

Princ Charles bi rad bil Camillin krvavi tampon. foto: Reuters

Krvavi rituali, zlorabe, pedofilija, umori, izginuli otroci – vse to opisuje Veliko Britanijo, veliko kraljevino, obenem pa očitno tudi princa, ki bi rad bil tampon v neki ženski. Seveda to ne velja samo za Veliko Britanijo, dejstvo pa je, da je ta država vodilna na omenjenih področjih in velja za največjega 'dobavitelja' otrok za celo Evropo. Leta 2014 je to potrdila tudi mednarodna organizacija Združeni narodi, ki je javno opomnila Veliko Britanijo, naj preneha z ubijanjem otrok. Tedaj je odbor za pravice otrok CRC (United Nations Committee on the Rights of the Child) poslal vladi Velike Britanije diplomatsko noto, v kateri so od te države zahtevali, naj prekine verigo preprodaje ter kraje otrok, ki končajo posiljeni in razkosani na njihovih tleh. Na ta način so javno, pred celim svetom, opozorili, naj prenehajo z rituali žrtvovanja nedolžnih otrok, večina medijev pa je to strahoto enostavno ignorirala.


O strahotnem dogajanju ne sme spregovoriti nihče.

Le redki so si drznili objaviti zgodbo Nigela Cooperja, nekdanjega direktorja oddelka za varnost pri zvezi NATO, ki je med drugim izjavil tudi: »Kraljevska družina sedi na čelu oddelka za krajo otrok.« Ukradene otroke naj bi oblast izkoriščala za: pedofilijo, satanistične rituale, testiranja raznih cepiv, prostitucijo in druge vrste spolnega izkoriščanja, ki se končajo s smrtjo, za denar, profit … Dodal je, da so v Veliki Britaniji socialne službe, zdravniki, učitelji po šolah, policija, odvetniki, bolnišnice, pediatri, psihiatri, kemijski laboratoriji verižno povezani med seboj, na samem vrhu te ritualne piramide pa sedi angleška kraljica. In to je velika skrivnost, o kateri ne sme govoriti nihče, ki je znotraj omenjene piramide.

Ne pozabimo, da je bil ravno princ Charles 'najboljši' prijatelj ljubljenca kraljevske družine, enega od najbolj znanih nekrofilov in pedofilov v zgodovini, BBC-jevega voditelja Jimmyja Sevilea, čigar primer je v Veliki Britaniji odprl Pandorino skrinjico. Čeprav so številni javno spraševali, zakaj je kraljevska družina podpirala človeka, za katerega se je leta vedelo, da muči, zlorablja in ubija otroke, se je dvor ob tem samo gromko smejal.

prejšnji članek
Si znate pravilno očistiti zobe?
Zdravje
Si znate pravilno očistiti zobe?
naslednji članek
Manj je več
Življenjski slog
Manj je več