1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani slovenski voditelj to najraje počne pred spanjem!

10. 4. 2016; 03.17
Avtor: Lara Paukovič | revija Zvezde
Klemen Bučan

Klemen Bučan, voditelj Bitke parov foto: POP TV

S Klemnom Bučanom od jutra do večera.

7.45: Bujenje
Vsak dan si budilko navijem za ob 7.45, vsak dan jo dvakrat premaknem za petnajst minut.

8.15: Preverjanje e-pošte in sprehod s psom
Ko vstanem, preverim, ali sem po e-pošti dobil kaj v zvezi s službo, potem pa se s psom sprehodim do trgovine. On mora na stranišče, jaz po zajtrk. To je tudi motivacija za bujenje – ne zajtrk, ampak dejstvo, da se bo pes, če ga ne peljem ven ob pravi uri, polulal (ali še kaj hujšega) kar na preprogo v dnevni sobi.

8.45: Zajtrk
Zajtrkujem vsak dan. Zajtrk najpogosteje pripravim sam, po navadi so to jajca na takšen ali drugačen način. Včasih jih naredim s tartufato, zraven pa jem svež kruh; včasih jogurt ali tunin namaz ... Trenutno sem sicer v hotelu, ker snemamo v tujini, kar pomeni, da se moram še manj potruditi, da pridem do zajtrka, ker je vključen v hotelsko namestitev. Tukaj si včasih poleg jajc privoščim še hrenovko, za posladek pa košček marmornega kolača. Pa še posode ni treba pomivati. (smeh)



9.00: Začetek dela
Moj »prihod v službo« je to, da odprem prenosnik in začnem iskati teme, o katerih bi lahko kaj povedal v službi. Ali ko se usedem v avto in začnem razmišljati o setu, ki ga bom povedal na stand up nastopu, spet drugič, ko poslušam glasbo, ki bi jo rad zavrtel na žuru ...

18.30: Stand up nastop, priprave na glasbeni večer ali prosti čas
Lahko se zgodi, da imam takoj po službi stand up, ob petkih pa grem najprej domov na večerjo, potem pa vrtet glasbo. Tudi vse tri stvari se včasih zgodijo v enem dnevu. Glede na raznolikost dela, ki ga opravljam, lahko končam ob šestih popoldne ali pa ob šestih zjutraj, odvisno od tega, kaj vse je kakšen dan na delovnem meniju. Prosti čas pa z veseljem izkoristim za šport. Pozimi grem nekajkrat na teden v fitnes, čeprav bi morda kdo rekel, da se mi ne pozna. Spomladi in poleti pa najraje skejtam. Tudi tečem rad – v domačih koncih je super krog okrog Brda, v Ljubljani pa najraje tečem na Grad. Ob koncu tedna ali že prej, če je zvečer čas, si z dekletom zelo rada privoščiva savno. Ni lepšega, kot da se potiš, kljub temu da ne delaš prav nič.

00.00: Odhod v posteljo


Navadno pred spanjem gledam kakšen dober film, a včasih ne pridem niti do polovice, ker prej zaspim. Tudi dobre serije imam rad, trenutno mi je najbolj všeč Vinyl.

prejšnji članek
Ste lačni ali samo zdolgočaseni? 10 stvari o lažnem apetitu
Zdravje
Ste lačni ali samo zdolgočaseni? 10 stvari o lažnem apetitu
naslednji članek
Rastlina, ki zdravi vse
Zdravje
Rastlina, ki zdravi vse