Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V svetu slavnih odmeva tragična smrt!

11. 4. 2016; 01.36
Avtor: K.A.
Tom Jones

Tom Jones z ženo Lindo.

Soproga slavnega pevca je izgubila težko bitko z rakom.

Svetovno znani glasbenik Tom Jones že nekaj časa kaže žalosten obraz, sedaj pa se je povsem zavil v molk, saj je njegova ljubljena žena Linda izgubila težko bitko z rakom.

Lady Melinda Rose Woodward je preminila v 75 letu starosti v Los Anglesu, njej mož pa je bil ob njej vse do poslednjega diha.


Tom se je že pred tedni umaknil s koncertnih odrov, njegov tiskovni predstavnik pa je takrat medijem zaupal, da je razlog težka bolezen v družini, a ob tem ni želel razkriti za koga gre.

V sporočilu za javnost, ki ga je tiskovni predstavnik medijem posredoval danes pa je sporočil: "Soproga Toma Jonesa, s katero je bil poročen 59 let, Lady Melinda Rose Woodward je umrla po kratki, a težki bitki z rakom. V zadnjih urah je bil z njo soprog in njeni ljubljeni domači, umrla je mirno in spokojno v bolnišnici v Los Angeles."

Tom je v avtobiografiji, ki je izšla lansko leto, razkril, da je bila njegova žena že dvakrat na pregledih zaradi suma, da ima raka. Bila pa je tudi strastna kadilka, ki si je večkrat prizadevala, da bi se odvadila kajenja.

Tom in Linda sta se spoznala, ko sta imela 12 let in se poročila pri 16-ih letih. V zakonu se jima je rodil sin Mark (59), ki sedaj dela kot Tomov menedžer.

prejšnji članek
Dolce & Gabbana: razprodane slušalke za 7800 evrov
Moda&Lepota
Dolce & Gabbana: razprodane slušalke za 7800 evrov
naslednji članek
Kako napravijo popolne obrvi?
Moda&Lepota
Kako napravijo popolne obrvi?