pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrušena Mariah Carey: Vedno mi je stal ob strani

22. 4. 2016; 11.04
Avtor: C. P.
mc

Vidno ganjena pop diva pravi, da ne bo nikoli prebolela odhoda Princa. foto: you tube

Smrt glasbenega genija se je dotaknila tudi pop dive, ki je nastopila pred občinstvom v Parizu.

Nenadna smrt glasbenega virtuoza Princa (57), pri katerem sumijo nekaj dni pred tragičnim dogodkom, celo zlorabo drog, je pretresla tudi najbolj znani glas popa Mariah Carey (46). Uspešna glasbenika sta prijateljevala in Mariah je njegovo pesem The Beautiful Ones uporabila tudi na svojem albumu Butterfly (1997).

Kot je povedala publiki, trenutno je na glasbeni turneji v Parizu, pred katero je bilo vidno ganjena: "Vedno mi je stal ob strani, z mano se je pogovarjal, ko mi je bilo težko. Če ga niste poznali, bil je edinstvena oseba."

Občinstvo je na včerajšnjem koncertu prosila tudi za minuto molka v njegov spomin. Pevki je bilo ob izgubi glasbenega kolega težko, kar je delila tudi na družabnih omrežjih, kjer se je od njega poslovila z besedami: prijatelj, navdih, legenda.

"Nikoli ne bom prebolela njegovega odhoda," je povedala Mariah Carey. Izjemni glasbeni talent Princa prav gotovo ne bo pozabljen.

Mariah Carey je menda za 61 milijonov evrov dala zavarovati svoje glasilke in noge, vse zaradi tega, ker je svojo turnejo razširila tudi v Južno Ameriko. foto: Profimedia

prejšnji članek
Nekdanji smučarski junak spet zaljubljen
Svet slavnih
Nekdanji smučarski junak spet zaljubljen
naslednji članek
Mehka koža, bleščeči nohti
Moda&Lepota
Mehka koža, bleščeči nohti