oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate in William nimata stika z realnostjo

25. 4. 2016; 01.58
Avtor: D. B.
Kate in William

Življenje v udobju za princa in princeso. foto: Profimedia

Glede prinčevih privilegijev pa - najbrž je še veliko težje življenje tistih, ki zaslužijo minimalno plačo ter ne vedo niti tega, kaj jim bo prinesel jutri.

Včeraj je bil velik dan za Cambriške. Princ William in vojvodinja Kate sta namreč na večerji gostila ameriškega predsednika z družino. Tudi princ Harry je prišel, ker, bodimo pošteni – Obamovi so nad Harryjem navdušeni. Večerjo so na urnik Cambriških dodali kmalu po tem, ko sta se Will in Kate vrnila z "burne" in ne preveč dobro sprejete turneje po Indiji in Butanu. Najbrž s tem razlogom, da bi Will in Kate delovala kot izjemno zaposlena človeka.

Nima časa za družino

Daily Mail je poročal, da je Williamov predstavnik za stike z javnostjo posebej na široko odprl vrata novinarju Nicholasu Witchellu, da bi, zaradi številnih kritik v zadnjem času, princa spraševal o njegovi "(pre)zaposlenosti". Kot je povedal nek vir naj bi se namreč Williamova pisarna odločila, da bo promovirala njegov image. Vendar je v tem lahko tudi težava - če se namreč odločiš, da boš za takšna vprašanja odprt, moraš biti nanje pripravljen, ne pa da odgovarjaš v smislu "ubogi jaz, želim preživeti več časa z družino."

Eden izmed Guardianovih kolumnistov se je namreč pred kratkim odkrito rogal Williamu in ga imenoval Darth Brezdelni ter se norčeval iz njegovega triurnega tedenskega dela v pilotski službi. Časnik Daily Mail pa je celo izbral nekatere dele iz intervjuja z omenjenim novinarjem ter jih združil v sestavek z naslovom Will mora zelo garati, da bi osvojil našo ljubezen. Pri tem se je omenjeni časnih spotaknil ob prinčeve izjave, da se mora ves čas odločati, kaj so njegovi privilegiji ter da mu zmanjkuje časa za družino. To le kaže, kako velika razpoka zeva med življenjem princa ter realnostjo: Koliko je očetov, ki dela dvojne izmene in se ne mora posvetiti očetovski vlogi, kot bi si želelo? Glede prinčevih privilegijev pa - najbrž je še veliko težje življenje tistih, ki zaslužijo minimalno plačo ter ne vedo niti tega, kaj jim bo prinesel jutri.

Za konec naj omenimo le še to, da sta si Will in Kate na sloviti indijski turneji privoščila dan v spa-ju, kar pomeni, da sta si "izjemno zaposlena človeka" vendarle uspela privoščiti mini počitnice in sta tako ves dan uživala v masažah in drugih lepotnih postopkih. In to na račun britanskih davkoplačevalcev. 

prejšnji članek
Hollywoodski triki za lepe noge
Svet slavnih
Hollywoodski triki za lepe noge
naslednji članek
Razkrila je, kako daleč je povprečna ženska od manekenk
Njenih 5 minut
Razkrila je, kako daleč je povprečna ženska od manekenk