sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Moss s 13 let mlajšim plemičem

13. 5. 2016; 08.27
Avtor: I. P.
kate m.

Kate Moss z novim ljubimcem. foto: twitter

Vplivni član britanske plemiške družbe Nikolaj von Bismarck je znan po tem, da je pil kozjo kri.

Kate Moss ima že nekaj časa novega izvoljenca, precej mlajšega fotografa Nikolaja von Bismarcka. Mladenič je potomec znamenitega pruskega vodje Otta von Bismarcka. Pred kratkim so ju fotografirali pred restavracijo v Sao Paolu. Da sta zelo zaljubljena, ni bilo nobenega dvoma, čeprav je malokdo verjel, da bosta skupaj zdržala kaj več kot kakšen teden. Manekenka in njen 13 let mlajši fant, 29-letni von Bismarck, sta bila v Braziliji na počitnicah. Prijatelji pravijo, da je Kate nora nanj in da hoče z njim preživeti čim več časa. Govori se, da jo je celo že zaprosil za roko.



Slavna manekenka se je šele pred tremi meseci ločila od moža, novi partner pa se je naselil v pritličje njenega luksuznega domovanja.

Menda so tudi starši fotografa zadovoljna z njegovo izbiro partnerke. Njegova mama Debbie je ena najtesnejših Katinih prijateljic. Vendar nad romanco vsi le niso tako navdušeni. Kar nekaj Katinih prijateljev je namreč prepričanih, da mladenič slabo vpliva nanjo: zaradi njega je povsem nehala telovaditi, se zredila, kariera je sploh ne zanima, morda ima celo tekmico, njeno 18-letno sestra Lottie Moss.

Britanska revija Tatler je zapisala, da je Nikolaj eden izmed vplivnejših članov tamkajšnje rodovniške družbe in da rad pije kozjo kri.


prejšnji članek
Dieta, nakar še frizura
Njenih 5 minut
Dieta, nakar še frizura
naslednji članek
Novinarki razklali uredništvo Sveta na Kanalu A
Svet slavnih
Novinarki razklali uredništvo Sveta na Kanalu A
#nasazenazenska
nasazenazenska