kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Namenoma si je uničila lase

17. 5. 2016; 09.15
Avtor: C. P.
Kristen-Stewart-Cannes-Film-Festival-2016-2

Šolanje je zapustila v sedmem razredu. foto: Reuters

Kristen Stewart opisuje, da ji je slava vzela običajno mladost.

Kristen Stewart, ki je igrala v seriji filmov Somrak, je zaslovela že kot najstnica. V zadnjem intervjuju za Vogue razlaga, da je bila zaradi izjemne slave, ki jo je dosegla že, ko je bila stara 17 let, ob običajno odraščanje.

V preteklih dveh letih je posnela dva filma. "Namenoma sem si uničila lase, od desetega leta sem bila naravna. Zdaj pa sem sem se za nekaj načrtno odločila" prizna. Tudi v njenem zasebnem življenju je burno po razhodu z soigralcem Robertom Pattisonom. Prejšnji teden se je razšla je s partnerko Soko in ponovno stopila na rdečo preprogo v Cannesu z Alicio Cargile, svojim bivšim dekletom. Organizatorjem Cannesa je povedala tudi, da se ji zdi popolnoma nesprejemljivo, da so za ženske obvezne visoke pete. 

Lahko si predstavljamo kakšno je življenje mladega dekleta, ki je srednjo šolo končalo po izpitih in ni imela druženja z vrstniki ter  kakovostne izobrazbe. V intervjujih je povedala, da si želi univerzitetne izobrazbe na področju književnosti, ker ne bi bila celo življenje rada poklicna lažnivka. 

Spregovorila je tudi o tem, kako slava vpliva na značaj mladostnika, da je škodljiva, ker ga popolnoma zmede in mu povzroča neobvladljive misli.

prejšnji članek
Predigra, ki zaneti divje strasti
Zdravje
Predigra, ki zaneti divje strasti
naslednji članek
Si želite bolj svetlih las? Tukaj je rešitev za vas!
Moda&Lepota
Si želite bolj svetlih las? Tukaj je rešitev za vas!
#nasazenazenska
nasazenazenska