nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Peter Poles tudi v risanki

21. 5. 2016; 09.00
Avtor: D. T. P./Zvezde
Peter Poles

foto: POP TV

Ko so ga povabili na avdicijo, ni vedel, da naj bi sinhroniziral nosilni lik v zgodbi. Pa se je lahko vživel v tako jeznega ptiča?

Nova risanka Angry Birds je bila nekaj posebnega zlasti za Petra Polesa in njegovo mlajšo hčerko: priljubljeni voditelj je prvič sinhroniziral glavni lik v filmu in imel tako kompleksno vlogo, dveinpolletna Bela pa je bila prvikrat v kinu. Svojega očka, ki je posodil glas jeznemu ptiču Rdečemu, v risanki seveda ni mogla prepoznati, je pa lepo sledila zgodbi. »Le malo smo ji vmes razlagali,« je na svojo ljubko kodrolasko ponosen Peter, ki s hčerkama spremlja tudi risanke, ki se zdaj vrtijo na malih zaslonih: »Z Belo gledamo Mašo in medveda, z Amalijo pa risanko ...« »Mija in jaz,« je očkovemu spominu mimogrede pomagala prikupna sedeminpolletnica.

Peter prav veliko treme pred premiero ni imel. »Je, kar je,« je dejal pred projekcijo in se pošalil, da se je »bal gospoda režiserja Jerneja Kuntnerja, ker je tak zafrknjen tip, ampak na koncu smo vse dobro speljali«. Ko so ga povabili na avdicijo, ni vedel, da naj bi sinhroniziral nosilni lik v zgodbi. Pa se je lahko vživel v tako jeznega ptiča? »No, tudi jeza mora biti, glavno, da se potem lepo razplete,« se je nasmehnil voditelj, ki je zelo kmalu po premieri moral odhiteti nazaj na snemanje svoje oddaje.


prejšnji članek
Napake, ki jih delamo pri umivanju las
Moda&Lepota
Napake, ki jih delamo pri umivanju las
naslednji članek
Pomladni trendi v obutvi
Moda&Lepota
Pomladni trendi v obutvi
#nasazenazenska
nasazenazenska