franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anne Hathaway naprej rodila, nato pa hudo jokala!

26. 5. 2016; 10.19
Avtor: K.A.
Anne Hathaway
Kljub temu, da je po porodu videti zavidljivo dobro, vsi le ne mislijo tako.

Hollywoodska igralka Anne Hathaway je nedavno povila sina Jonathana Rosebanksa, dva meseca po porodu pa se je že vrnila k delovnim obveznostim in začela s promocijo svojega novega filma Alice Through the Looking Glass. Med gostovanjem pri popularni voditeljici Ellen DeGeneres je povedala kako se spopada s poporodnimi kilogrami in kako je komaj dva meseca po porodu že začela z intenzivnimi treningi. "Ko vstopim v telovadnico se počutim tako zelo ranljivo. Ko vidim vsa tista natrenirana telesa, ki dvigujejo vse tiste uteži si rečem, da Anne oni dvigujejo uteži, ti pa si šla skozi porod, kar nikakor ni lahko. In zato se počutim dobro v svojem telesu. Ne zanima me kako sem videti, počutim se odlično," je dejala Anne.

A kljub vsemu igralka ni tako zelo sproščena okoli svojega videza, že vsaka najmanjša pripomba se jo močno dotakne. "Pred časom sem videla kako v mene nepremično gleda moški, ki bi bil lahko Thorov trener. Takoj sem pomislila, da delam kaj narobe," je bila iskrena Anne in dodala: "V preteklosti bi samo stopila s telovadne naprave in se ne bi ozirala na poglede."

Kasneje se je zapletla v pogovor in hitro doživela hladen tuš. "Povedala sem mu, da sem rodila pred sedmimi tedni, on pa mi je hladno mrtvo dejal, da bom morala pač bolj trdo trenirati, da bom izgubila poporodno težo. V tistem trenutku sem ostala hladna, nato pa sem odšla stran in se zjokala."

Dva meseca po porodu je videti odlično. Se strinjate?

prejšnji članek
S tem napitkom boste z lahkoto shujšali!
Zdravje
S tem napitkom boste z lahkoto shujšali!
naslednji članek
Nagradna igra NIVEA: losjoni so lahko tudi vaši!
Življenjski slog
Nagradna igra NIVEA: losjoni so lahko tudi vaši!