pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alkohol in nasilje krivi za obtožbe zvezdnika?

1. 6. 2016; 11.15
Avtor: C. P.
Johnny Deep

Nove podrobnosti o težavah v zakonu. foto: arhiv

Ločitev Johnnya Deepa in Amber Heard dobiva nova poglavja.

Ločitev hollywoodske lepotice Ambear Heard (30) in filmskega zvezdnika Johnnya Deepa (52) je v vseh medijih. Soproga ga toži zaradi fizičnega in psihičnega nasilja v 15 mesečnem zakonu, ki mu je botroval alkohol.

Deep, tako trdi žena, je med pijanskim izpadom sebi tako poškodoval roko, da so morali celo prekiniti snemanje filma Pirati s Karibov za en mesec. Poročena sta bila komaj nekaj tednov, ko so se začeli njegovi nasilni izbruhi, ki jih ne zmore nadzorovati, poudarja manekenka. Poškodba roke, kot pojasnjuje, je posledica tega, da je udaril zid namesto nje. Poleg tega pravi, da jo je skušal zadušiti z blazino, kar je nova grozljiva obtožba.

Radar Online navaja, da se zvezdnik zbudi in takoj začne piti alkohol in ne neha vse do večera, dokler se ne zgrudi mrtvo pijan.

Obtožbe, ki letijo na igralca so hude, sodišče v Los Angelesu pa bo presodilo o njihovi verodostojnosti. Med policijsko in sodno preiskavo poteka še medijska bitka. Bivše partnerice in hčerka Deepa zagovarjajo, medtem, ko so se soseda in druge prijateljice Amber Heard zavzele za pravice nje kot žrtve družinskega nasilja.

Medtem krožijo še govorice o tem, da se ona z obtožbami poteguje za denar in na drugi strani, da se dejansko boji za svojo varnost. Amber Heard je namreč dosegla začasno sodno prepoved približevanja.


prejšnji članek
Komu so v interesu hiperaktivni in otroci z motnjami pozornosti?
Zdravje
Komu so v interesu hiperaktivni in otroci z motnjami pozornosti?
naslednji članek
Kokosovo olje namesto deodoranta?
Zdravje
Kokosovo olje namesto deodoranta?