palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna igralka šokirala z videzom!

13. 6. 2016; 12.18
Avtor: K.A.
Meg Ryan
Na podelitvi je nekateri sploh niso prepoznali.

Hollywoodska igralka Meg Ryan je na vrhuncu svoje kariere osupljala s svojo lepoto. A zvezdnica se nikakor ni uspela sprijazniti s staranjem, zato je v zadnjih letih na svojem obrazu naredila kar nekaj lepotnih posegov. Še posebej veliko kritik je dobila na račun svojih napihnjenih ustnic, ki so njen ljubki obraz povsem spremenile.

Kljub temu, da njen videz že nekaj časa ne spominja več na tisto znano plavolasko, pa je s svojim zadnjim medijskih nastopom naravnost šokirala. Ko se je nedavno pojavila na podelitvi nagrad Tony v New Yorku, je nastala tišina. Igralka še nikoli ni bila tako zelo spremenjena, njena podobna pa še nikoli ni bila videti tako zelo zaledenela. Kljub temu, da je več kot očitno, da je na svojem obrazu naredila kar nekaj posegov, pa igralka to vztrajno zanika. "Zdi se mi, da smo se preprosto zataknili v pogovorih o mojem videzu, barvi las in ostalih nepomembnih stvareh," je pred časom dejala v intervjuju. "Obožujem svoja leta in svoje življenje. Rada imam sebe takšno, kakršna sem danes. V svojem življenju sem bila do sebe izjemno stroga, a sedaj mi je lažje. Z leti so stvari postale enostavnejše."

Razlika je še kako očitna.

Megina lepota je očarala številne, med njimi pa tudi pevca Johna Mellencampa in igralca Russella Crowa. Do leta 2001 je bila poročena z igralcem Dennisom Quaidom.

prejšnji članek
Miti o spanju
Zdravje
Miti o spanju
naslednji članek
Kaj je temelj za dober zakon?
Zdravje
Kaj je temelj za dober zakon?
#nasazenazenska
nasazenazenska