pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Med nekdanjim parom je dokončno počilo

14. 7. 2016; 10.37
Avtor: K.M.
taylorcalvinspor
Calvin se je na Taylor spravil preko Twitterja.

Včeraj je v javnost prišla informacija, da je enega izmed največjih hitov letošnjega poletja, This Is What You Came For, ki ga izvajata Calvin Harris in Rihanna, v resnici napisala Calvinova bivša partnerka, glasbenica Taylor Swift. Informacijo so že potrdili njeni predstavniki za medije, kar pa je očitno močno ujezilo priznanega DJ-ja. 

Le-ta se je obrnil na svoj Twitter račun, kjer je informacijo sicer potrdil in zraven še priznal, da je Taylor v pesmi celo odpela nekaj verzov, razjezilo pa ga je dejstvo, da naj bi pevka sama izrazila željo, da to ostane skrivnost, sedaj pa po njegovem mnenju to informacijo izkorišča za to, da bi v slabi luči predstavila njega. Obtožuje jo celo tega, da ga želi uničiti, podobno kot je to želela storiti s pevko Katy Perry s katero sta že nekaj časa v vojni. 

Ravno Katy pa se je na Calvinove zapise na družbenem omrežju že odzvala. Najprej je objavila GIF animacijo Hillary Clinton, kasneje pa ponovno objavila zapis: ''Čas, zadnji govorec resnice'', za katerega sklepamo, da se nanaša na dejstvo, da je Calvin posredno izdal, da je Taylor z lažmi želela uničiti Katy. 

Tukaj si lahko preberete, kaj točno je Calvin povedal o svojem nekdanjem dekletu: Pričela se je vojna med Taylor in Calvinom.

Ali tudi vas zanima, kako se bo ta zgodba razpletla?



prejšnji članek
Ceca priznala grenko resnico
Svet slavnih
Ceca priznala grenko resnico
naslednji članek
Kje je najcenejši dopust in nastanitev?
Zdravje
Kje je najcenejši dopust in nastanitev?