stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ceca priznala grenko resnico

14. 7. 2016; 10.50
Avtor: A.K.
Ceca Ražnatović
Balkanska diva Svetlana Ražnatović Ceca je v intervjuju za lokalne medije spregovorila o mnogih stvareh, še posebej o družinskih zadevah in njenih otrocih, Veljku in Anastasiji.

foto: arhiv uredništva

»Otroke sem vzgajala le v ljubezni, sovraštva ne čutita do nikogar. Res sem se trudila, da bi ju vzgajala le z ljubeznijo. Oba sta odraščala z velikim manjkom, brez enega starša. Vsi smo se trudili, da na nek način nadomestimo to dejstvo, da očeta nista imela poleg sebe,« je povedala Ceca. Komentirala je tudi to, da je javna podoba, kar za sabo potegne veliko stvari in tudi svoja otroka je naučila spopadanja s tem.

»Imeli smo kar nekaj kriz, ko sta imela 14 in 15 let. Burno sta odreagirala vsakokrat, ko so me ljudje ali mediji blatili, govorili o meni. To so bile za njiju ogromne travme, a z dolgimi in težkimi razpravami sem uspela, da sem jima pokazala, da nekateri ljudje niso vredni njune pozornosti. Ko sem jima to pojasnila in ko sta to sprejela, so težave izginile. Od takrat nimamo več takšnih problemov. To je pač vaja, veliko vaje, ki smo jo morali dati skozi.«

V družini Ražnatović o vsem govorijo iskreno in odprto. »V moji družini se problemov ne pometa pod preprogo. Nujno je, da govorimo o vsem, tudi če so to neprijetne teme. Nihče ne mara govoriti o njih, a če jih pometeš pod preprogo, se iz tega ne izcimi nič dobrega. Kar se mene in moje družine tiče, mi govorimo o vsem, najsi bodo to življenjski problemi bodisi ljubezenske stiske, vse karte položimo na mizo. Verjeli al ne, tudi jaz ju vprašam za kakšen nasvet,« še zaključi pevka.

prejšnji članek
Kako zdrav je jogurt v resnici?
Zdravje
Kako zdrav je jogurt v resnici?
naslednji članek
Med nekdanjim parom je dokončno počilo
Svet slavnih
Med nekdanjim parom je dokončno počilo