Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je med znanim parom dokončno počilo?

20. 7. 2016; 10.15
Avtor: A.K.
lady gaga
Lady Gaga nič več srečna?

Slavna ameriška pevka Lady Gaga naj bi prekinila zaroko s Taylorjem Kinneyjem po petih letih skupnega življenja. 30-letnica in 35-letni igralec naj bi pred kratkim končala svoje razmerje zaradi pritiska njunih karier in ker naj bi oba veliko potovala ter zaradi tega preživljala bolj malo časa skupaj. To so zaenkrat le še govorice, saj naj bi pevko zadnje čase videvali brez zaročnega prstana. Tudi mnogi viri, ki so blizu para, navajajo, da ju je njuno delo veliko ločevalo, zato naj bi se zvezdnika odločila, da končata razmerje in ostaneta le v prijateljskih odnosih.

Lady Gaga in Taylor sta si vzela premor, a upata, da jima bo uspelo premostiti težave v raju.

Spoznala naj bi se na snemanju videospota pevke You And I, vse od takrat pa sta postala neločljiva. Takrat je Taylor igral vlogo v The Vampire Diaries, Gaga pa je bila na vrhuncu svoje slave. Zaročil jo je lani na najbolj romantičen praznik, in sicer valentinovo, še vedno pa nista izbrala datuma poroke, zato mnogi oboževalci dvomijo v njuno skupno prihodnost. Pevka je še nedavno v nekem intervjuju povedala, da je izjemno srečna in da ima ves čas nasmeh na obrazu, saj jo Taylor res osrečuje, vendar to očitno ni preprečilo konca njune pravljice.

»Mislila sem si, da me nihče ne more ljubiti, ker sem se počutila kot, da je moje telo uničeno zaradi zlorabe. A on ljubi ravno ta del mene, ki je preživel,« je že pred časom zapisala na Instagram, po tem, ko je javnosti razkrila, da je bila v preteklosti zlorabljena.

Načrtovala sta tudi otroke, saj si oba želita veliko družino. Morda pa bosta rešila vsa nesoglasja in ostala skupaj.

prejšnji članek
Melania Knauss že leta ostaja 'jezna'
Svet slavnih
Melania Knauss že leta ostaja 'jezna'
naslednji članek
Saša Lendero in Miha Hercog se skrivata
Svet slavnih
Saša Lendero in Miha Hercog se skrivata