Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ima 350 milijonov in ne želi varuške: "Mama mi pomaga"

27. 7. 2016; 11.15
Avtor: C. R.
tamara ecclestone

Čeprav je njena hči stara že dve leti in pol, jo Tamara še vedno doji in fotografije ponosno objavlja na družabnih omrežjih. foto: Instagram

Tamara Ecclestone, hči šefa formule 1 Bernieja Ecclestona, ki je s svojo hčero Sophio trenutno na dopustu v Dubrovniku, tam pa ne bo le počivala.

Tamara nima oddiha od poslovnih obveznosti, pa tudi od materinstva ne. Pravi, da je treba v življenju najti ravnotežje med vsemi stvarmi in da sama dobro krmari med svojimi obveznostmi. »Vse je mogoče, če si to zares želiš,« je izjavila za enega od hrvaških medijev. »Posvečam se hčeri in poslu. Mama mi pomaga in dobro mi je,« je še dejala.

Čeprav je njena hči stara že dve leti in pol, jo Tamara še vedno doji in fotografije ponosno objavlja na družabnih omrežjih. »Prenehala bom, ko bo tudi njej dovolj. Kdo ve, kdaj bo to,« je dejala in dodala, da jo bo dojila, če bo potrebno, tudi do njenega 27. leta.

Čeprav Tamarino bogastvo ocenjuje na več kot 350 milijonov evrov, se sama ne namerava odreči delu, v Dubrovniku pa trenutno snema oglase za svojo linijo proizvodov za nego las. 

prejšnji članek
Hitra dieta s sirotko
Zdravje
Hitra dieta s sirotko
naslednji članek
Najbolj preprost Nutellin brownie!
Kulinarika
Najbolj preprost Nutellin brownie!