stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Intimno o Bregoviću, Pacinu in Kevinu Kostnerju

6. 8. 2016; 04.09
Avtor: E.R.
dijana-bec

Dijana Bećirović

Dijana Bećirević, zvezda Starta in amerškega Playboya, je v svoji avtobiografiji Dijana razkrila intimne špodrobnosti popularnega pevca Gorana Bregovića.

Prva starleta bivše Jugoslavije danes živi v Los Angelesu, njena knjiga Dijana pa je razburila estradnike, ki so bili nekdaj del jugoslovanske scene. 

Bećirevićeva, ki se trenutno nahaja v Dubrovniku, tam promovira svoj roman, v katerem med drugim opisuje, kako se je uprla skušnjavi ljubimkanja s Kevinom Kostnerjem, kako je zapeljala Al Pacina in kako je izgledala njena romanca s frontmenom nekdaj popularne, danes pa legendarne skupine  Bijelo dugme.

 “V knjigi sem pisala o Bregi in o tem, kako me je prevzel klaviaturistu Vladi Pravdiću. O tej aferi je tedaj govorila vsa bivša Jugoslavija. Krivili so me celo, da bi zaradi mene Bjelo dugme skoraj razpadlo. Živela sam v Milanu in se družila z Vladom, ki je bil tedaj zaljubljen vame. Potem se je pojavil Goran in me ukradel Vladi,« je povedala ostarela nekdanja starleta.  

Vlado Pravdić vse zanika in pravi, da pozna Dijano le bežno in da se je pred desetletji o njej veliko govorilo, ker se je gola fotografirala za časopis. Ko sem slišal, kaj zdaj natolcuje o meni, sem skoraj umrl od smeha, se muza nekdanji klaviaturist Bijelo dugme.

Bećirevićeva je prav tako povedala, da je spoznala mnoge svetovne zvezde in da že leta telovadi z Demi Moore...

prejšnji članek
S tem bo menopavza veliko lažja
Zdravje
S tem bo menopavza veliko lažja
naslednji članek
Strmenje v sonce
Zdravje
Strmenje v sonce