Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka dolgo nabirala kilograme, zdaj zelo osamljena

9. 8. 2016; 11.23
Avtor: A.K.
rebel wilson
Njen tvit z nesramno vsebino je razjaril množico oboževalcev.

Rebel Wilson, igralka, ki je zaslovela s filmom Bridesmaids, je na družbenem omrežju nedavno izgubila precej oboževalcev.

V nedeljo je na omrežje Twitter zapisala svoje frustracije iz ljubezenskega življenja, saj je samska že kar nekaj časa. Zapisala je: »Zakaj fantje vedno skačejo za dolgočasnimi cipami v bikinkah in ne za pametnimi, uspešnimi avstralskimi dekleti?«

Njeni oboževalci so se razburili ob krutih in nesramnih besedah, ki jih je igralka zapisala in jo nato zasuli z odgovori, ki jih verjetno ni pričakovala, saj so jo bombandirali z neodobravanjem nad njenim zapisom.

Avstralka je bila nazdanje v zvezi s komedijantom Mickeyjem Groochom Jr., a sta se razšla lani septembra, od takrat naprej je igralka samska. Zapustila naj bi ga ona, saj se je želela osredotočiti le na vzpon njene kariere. Takrat je v intervjuju povedala: »Kot ste opazili, sem izbrala kariero namesto razmerja in tega ne obžalujem niti za sekundo. Mnogo mojih prijateljev, ki so zdaj že poročeni, si želi, da bi storili enako – izbrali kariero in svoje sanje. No, saj bi lahko šlo tudi oboje skupaj, ni nujno, da se izključujeta, a to si moraš želeti.« Verjetno je takrat stala za svojimi besedami, zdaj pa si je očitno premislila.

prejšnji članek
Zgoraj brez je bila videti neverjetno
Svet slavnih
Zgoraj brez je bila videti neverjetno
naslednji članek
Slavna igralka zelo postarana in utrujena
Svet slavnih
Slavna igralka zelo postarana in utrujena
#obraziavenija
obraziavenija