Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rodila in že takoj takšna

10. 8. 2016; 11.37
Avtor: K.A.
Blake Lively
Nihče ne bi pomislil, da bo le osem mesecev po porodu videti tako zelo osupljivo.

Hollywoodska igralka Blake Lively je trenutno nekoliko upočasnila svoj hitri tempo, saj pričakuje drugega otroka z igralcem Ryanom Reynoldsom. Tudi v nosečnosti ohranja sijajno formo, po prvem porodu pa je že po osmih mesecih skočila v kopalke in začela s snemanjem The Shallows in seveda naravnost osupnila. A Blake se ne želi preveč obremenjevati s svojo postavo in si želi le uživati in se prepustiti toku življenja. "Nobene potrebe ne vidim, da bi morala biti takoj po porodu videti kakor manekenke Victoria's Secret," je dejala Blake. "Zdi se mi, da je žensko telo po porodu naravnost čudovito. Zakaj bi bile ženske že takoj po porodu videti kot vrhunske manekenke, zdi se mi, da bi morala samo uživati v trenutku in slaviti največji čudež življenja, rojstvo novega bitja."

Blake nikoli ni skrivala, da si želi velike družine, zato ne preseneča dejstvo, da je dobro leto dni po rojstvu hčerke James znova v veselem pričakovanju. "Zelo me zanima kako bo drugi otrok vplival na najino hčerko James in na nas kot družino," je dejala zvezdnica.

Eden izmed najlepših hollywoodskih parov se je poročil leta 2012, decembra leta 2014 pa sta svojo ljubezen okronala s hčerko James. Aprila sta slavna zakonca oznanila, da se bo njuna družina povečala za še enega člana, za zdaj pa še ni jasno ali pričakujeta hčerko ali sina.

Na snemanju je presenetila z izjemno postavo.

prejšnji članek
Tega o soncu zagotovo še niste vedeli!
Zdravje
Tega o soncu zagotovo še niste vedeli!
naslednji članek
Kako do srečnega razmerja?
Zdravje
Kako do srečnega razmerja?
#nasazenazenska
nasazenazenska