stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mirela doživela strašno stvar

15. 8. 2016; 08.00
Avtor: C. L./Zvezde
Mirela-big brother

foto: Pop tv

Mirela in Alexio Sandi sta se razšla. Zakaj jima ne privoščijo zveze?

Že nekaj časa se je šušljalo, da se med zmagovalko Big Brotherja Mirelo in zmagovalcem slovenskega Dvora Alexiem Sandijem plete. Ugibanj je bilo konec prejšnji četrtek, ko je on naredil prvi korak in na Facebooku objavil, da sta par. Obetal se jima je romantični konec tedna na morju, potem pa šok.

Kot zatrjuje Alexio Sandi, naj bi nekdo vdrl v njegov profil na Facebooku in v njegovem imenu nekaj grdega napisal o Mireli. »Mislila sem, da sem srečala pravega. Čeprav je star trideset let, deluje odraslo in odgovorno. Z leti se nisva obremenjevala in šele na drugem zmenku sem ga vprašala, koliko je star. Dobila sem ponudbo, da bi nastopila v srbskem Big Brotherju, a sem bila odločena, da jo sprejmem, samo če bi to naredila skupaj. Všeč mi je bilo tudi, ker se je zanimal za moja sinova. Skratka, vse je kazalo, da je na vidiku nova romanca, potem pa šok in grdo pisanje o meni,« zgodbo predstavi prizadeta in žalostna Mirela. Vse to potrdi tudi on, ki ni nič manj prizadet. »Poskušal sem ji dopovedati, da se je nekdo grdo poigral z nama, a mi ni verjela. Hotel sem, da vikend preživiva skupaj na morju in zgladiva nesporazum, a tega ni želela. Taki in podobni pritiski se bodo gotovo pojavljali, in vsak, ki postane medijsko izpostavljen, mora to vzeti v zakup.«

Alexio Sandi ji je v opravičilo za nekaj, česar sicer, kot pravi, ni storil, zapel tudi pesem in jo objavil na Facebooku, a ni bilo odziva. »Še vedno jo imam rad, ker je posebna ženska, vzljubil sem jo in ne glede na to, kako se bo razpletla najina zgodba, ji želim v življenju vse dobro.« Nobena juha se sicer ne poje tako vroča, kot se skuha, in videli bomo, ali bosta golobčka zbrala toliko poguma in volje, da se pogovorita ter zgladita nesoglasja in zamere.

prejšnji članek
Zmagovalec šova Kmetija nov začetek zaradi hudih bolečin na operacijo
Svet slavnih
Zmagovalec šova Kmetija nov začetek zaradi hudih bolečin na operacijo
naslednji članek
Takšni sladici se nihče ne more upreti
Kulinarika
Takšni sladici se nihče ne more upreti
#obraziavenija
obraziavenija