palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Johnny Depp bo nekdanji soprogi izplačal 9 milijonov!

16. 8. 2016; 05.47
Avtor: C. R.
depp heard

foto: Profimedia

Johnny Depp in Amber Heard sta dosegla dogovor in končala odmevno ločitveno vojno.

Kot poročajo tuji mediji sta Johnny in Amber v ponedeljek zvečer s pomočjo svojih odvetnikov dosegla dogovor, po katerem bo moral igralec svoji nekdanji soprogi, s katero je bil v zakonu 15 mesecev, izplačati znesek v višini 10 milijonov dolarjev (okoli 9 milijonov evrov). Depp in Amber naj bi se tudi strinjala, da bosta ločitev izpeljala za zaprtimi vrati, vstran od oči javnosti. Finančni dogovor naj bi sklenila po tem, ko so se v javnosti pojavile "krvave fotografije".

Spomnimo, da je Amber Heard sodišču predala fotografije, ki naj bi prikazovale, kako si je Johnny Depp odrezal del svojega prsta, ga namočil v barvo ter z mešanico barve in krvi na ogledalo izpisal sporočilo, v katerem jo je obtožil prevare. To naj bi se zgodilo pred časom v Avstraliji, Johnny pa naj bi bil v tistem trenutku pijan, zaužil pa naj bi tudi amfetamine.

Amber Heard trdi, da je napis plod Deppove ljubosumnosti.

Izjemno ljubosumen

Amber je trdila, da se je igralec v telefonskem pogovoru z njo sprl - igralka je namreč takrat v Londonu snemala film Dansko dekle - nato pa naj bi si odrezal vrh prsta ter ga namočil v barvo in z mešanico izpisal sporočilo: "Igrata Billy Bob in Lahka Amber". Johnnyjevo sporočilo naj bi namigovalo na ljubezensko razmerje med Amber in igralcem Billyjem Bobom Thorntonom, na katerega naj bi bil Depp izjemno ljubosumen.

Igralka je še trdila, da Depp po poškodbi ni takoj obiskal zdravnika, zaradi česar je moral prestati zahteven zdravniški poseg.  

prejšnji članek
Slovenski voditelj sesut in spet sestavljen s pomočjo terapevta
Svet slavnih
Slovenski voditelj sesut in spet sestavljen s pomočjo terapevta
naslednji članek
To so astrološka znamenja, ki jih lahko preseneti stara ljubezen
Horoskop
To so astrološka znamenja, ki jih lahko preseneti stara ljubezen