Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana pevka v začaranem krogu bolečine in žalosti

25. 8. 2016; 03.45
Avtor: A.K.
j lo casper
Še ena razpadla zveza znane pevke in igralke

Latino pevka res nima sreče v ljubezni. Njena zadnja zveza je bila s plesalcem Casperjem Smartom, s katerim sta nedavno končala ljubezen po petih letih skupnega življenja.

47-letnica in njen 29-letni partner sta sicer končala razmerje, ostala pa naj bi v pirjateljskih odnosih. »Še naprej se bosta videvala, vendar le kot prijatelja,« je povedal neznani vir.

Spomnili smo se na njenih nekdanjih ljubezni, kratkih in sladkih avantur.

Nekdanje kratke avanture

Maksim Chmerkovskiy

Ukrajinski koreograf in plesalec se je z latino zapeljivko zapletel leta. 2014, ravno po tem, ko se je Jennifer razšla s Casperjem, čeprav govoric nista nikoli uradno potrdila.

Rodrigo Santoro

Leta 2011 je imela Jennifer kratko avanturo z igralcem Rodrigom Santorom, s katerim sta igrala v filmu Kaj pričakovati, ko pričakuješ (What To Expect When You're Expecting). 

Bradley Cooper

Istega leta sta bila videna na romantični večerji v New Yorku, čeprav so govorice ostale nepotrjene. Bradley je trenutno v zvezi z lepo Irino Shayk.

Wesley Snipes

Tako kot mnoge, tudi ta avantura ostaja nepotrjena, a šušljalo se je, da sta se spečala na snemanju filma Train, vendar vse skupaj naj bi trajalo le par mesecev v sredini 90-ih.

Nekdanji zaročenec

Ben Affleck

Njuna zveza se je razvila leta 2002, po tem, ko sta se spoznala na snemanju filma Gigli. Kasneje istega leta je Ben pokleknil, leto dni kasneje pa sta zaroko preklicala. Jennifer je takrat izjavila, da je bil Ben prvi moški, ki ji je strl srce, medtem ko je on povedal, da je zveza z Jennifer njegovi karieri močno škodovalo, rešila pa naj bi jo druga Jennifer, Jennifer Garner, s katero se je kasneje tudi poročil.

Nekdanji partnerji

Diddy

Davnega leta 1999, se je Jennifer zaljubila v zloglasnega raperja in poslovneža P. Diddyja, njuna zveza pa je trajala 2 leti. On je nedavno prekinil 10-letno zvezo s pevko Cassie.

Casper Smart

Zveza s plesalcem je trajala vse od leta 2011, sicer s krajšimi prekinitvami. Menda je od pevke dobival tedensko žepnino v višini 10 000 dolarjev. Cena je vključevala njegove koreografske usluge za pevkine nastope in videospote.

Nekdanji soprogi

Ojani Noa

Ojani je bil prvi soprog lepe pevke, spoznala ga je leta 1997 v neki kubanski restavraciji v Miamiju, kjer je delal kot natakar. V zakonu sta zdržala le eno leto.

Chris Judd

Leta 2001 je Jennifer vrgla oko na svojega plesalca Chrissa, se z njim poročila, nato pa 2 leti kasneje tudi ločila. To obdobje nam je ostalo v spominu po njenih neverjetnih koreografijah, ki si jih je zamislil kar sam.

Marc Anthony

Njen 3. soprog je postal Marc Anthony leta 2004, leta 2011 pa sta se ločila. V zakonu sta dobila 2 otroka, Emmo in Maximiliana. Ostala sta v dobrih odnosih.

prejšnji članek
Horoskop: Zato mora vsak imeti v svojem življenju devico!
Horoskop
Horoskop: Zato mora vsak imeti v svojem življenju devico!
naslednji članek
Umrla je kraljica pletenin
Svet slavnih
Umrla je kraljica pletenin