stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrivamo, zakaj je voditelj s Pop TV-ja spet samski!

26. 8. 2016; 01.04
Avtor: L.Ž./Zvezde
Slak Uroš

foto: Žiga Culiberg

Komaj je pevka zasedbe Clea & Kim Jelena Čeranić priznala, da je v zvezi z Urošem Slakom, že je prišlo na dan, da je ljubezni med njima konec.

Komaj je pevka in plesalka zasedbe Clea & Kim Jelena Čeranić javno priznala, da je v zvezi s televizijskim voditeljem Urošem Slakom, že je prišlo na dan, da je ljubezni med njima konec. Ko se je postavna svetlolaska konec junija na svojem profilu na Facebooku zahvalila sorodnikom, prijateljem in posebej »njeni ljubezni Urošu« za nepozaben rojstni dan, razen njenih najbližjih skorajda nihče ni vedel, kdo je ta Uroš. Začelo se je šušljati, da gre za televizijskega voditelja Uroša Slaka in Jelena je namige kmalu potrdila.

Uroš se je nasmihal bolj skrivnostno, ko so ga spraševali, ali je kaj zaljubljen, zdaj pa je iz njegovih krogov prišlo na dan, da je med njim in Jeleno že vse končano in da je voditelj oddaje 24ur zvečer na Pop TV spet samski. Ker je Jelena, ki ni samo estradna umetnica, ampak ima tudi zelo resno in odgovorno službo, saj je poslovna sekretarka v Odvetniški pisarni Kanduti, po videzu zelo podobna Uroševi nekdanji Petri Kerčmar, so čedalje glasnejši namigi, da priljubljeni televizijski voditelj v drugih dekletih zgolj išče izgubljeno ljubezen.

Več v tiskanih Zvezdah (št. 35/2016)

prejšnji članek
Sol je zdravilna sestavina
Zdravje
Sol je zdravilna sestavina
naslednji članek
Si je najbolj znana najstnica povečala oprsje?
Svet slavnih
Si je najbolj znana najstnica povečala oprsje?