Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate se utaplja v alkoholu

30. 8. 2016; 10.53
Avtor: K.A.
Kate Moss

Kate Moss foto: Instagram

Vsekakor se zdi, da je Kate znova zabredla v težave in verjetno bo kmalu čas za nov obisk klinike za odvajanje od odvisnosti.

Angleška manekenka Kate Moss (42) je velika ljubiteljica večernih zabav, paparaci pa so jo tako že večkrat ujeli, kako je v zgodnjih jutranjih urah vidno opita, zapuščala nočne klube.

Zadnja dva meseca se je manekenka povsem odpovedala alkoholu, vse pa se je zdelo, da si želi bolj umirjenega in zdravega življenjskega stila. No, Kate ni prav dolgo zdržala, trenutno počitnikuje v Grčiji, kjer se utaplja v alkoholu. Družbo ji dela njen mladi zaročenec Nikolai von Bismarck (29), ki je pred časom že obiskal kliniko za odvajanje od alkohola. "Njeni tesni prijatelji so zelo zaskrbljeni za njeno zdravje. Še bolj pa so proti njenemu razmerju z Nikolaijem, saj so prepričani, da je prav on krivec, da manekenka znova pije," je neimenovani vir zaupal Daily Mailu.

Kate Moss znova popiva.

Njune počitnice na grških otokih se tako ves čas vrtijo le okoli alkohola. Kate tako dan začenja ob hotelskem bazenu, kjer že za zajtrk pije šampanjec, njen zaročenec pa dneve bolj kot ne prespi, saj ga nočne zabave povsem izčrpajo. Vsekakor se zdi, da je Kate znova zabredla v težave in verjetno bo kmalu čas za nov obisk klinike za odvajanje od odvisnosti.

prejšnji članek
Pet stvari, ki jih pred partnerjem ne smete skrivati!
Zdravje
Pet stvari, ki jih pred partnerjem ne smete skrivati!
naslednji članek
Je Jankovićeva pokazala preveč?
Svet slavnih
Je Jankovićeva pokazala preveč?