mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Če ne bi bilo Kate: Katero bi oženil princ William?

1. 9. 2016; 07.27
Avtor: C. R.
william kate 1

Will in Kate sta preskočila vrsto čakajočih na prenovo in si uredila stanovanje v Kensingtonski palači. foto: Profimedia

Princ William in Kate Middleton sta čudovit par, a kaj bi bilo, če se ne bi spoznala. Za katero bi se William odločil?

Princema Williamu in Harryju je dovoljena poroko iz ljubezni, poreklo izbranke ni pomembno. Če bi se moral William poročiti z izbranko modre krvi, pa bi moral, menijo tuji mediji, izbirati med sledečimi kandidatkami.

foto: Profimedia

Vsa dekleta dobro vedo, da se princese poročajo s kraljeviči. Britanski princ in švedska princesa? Tako bi bilo, če bi se William oženil s švedsko princeso Madeleine, vojvodinjo Hälsinglanda in Gästriklanda. Princesa je čudovita in pametna, saj ima diplomo iz zgodovine umetnosti, in je znana po humanitarnem udejstvovanju.

foto: Profimedia

Cheryl Cole je naslednja možna kandidatka. Problematična najstnica, ki je težko zaključila srednjo šolo, je odrasla v mlado in lepo plesalko. Pojavila se je tudi v številnih oglasih, ima pa tudi nekatere druge laskave naslove in nagrade z lepotnih tekmovanj. Sicer se je poročila z nogometašem, njeno življenje pa je šlo v popolnoma drugo smer. 

foto: Profimedia

Charlotte Casiraghi je preživela svoje otroštvo na kraljevem dvoru. Je drugi otrok hanoverske princese in se ukvarja s pisanjem, poleg tega pa je urednica ene od modnih revij. Je tudi prava modna ikona.

foto: Profimedia

Poppy Delevingne je znana manekenka iz Londona. Njena družina je slovi po izjemnem političnem vplivu, njen spoj moči, glamurja in politike pa bi bil več kot primeren za bodočo britansko kraljico.

prejšnji članek
Hči pokojnega Brendija bo še drugič ...
Svet slavnih
Hči pokojnega Brendija bo še drugič ...
naslednji članek
To so astrološka znamenja, pri katerih videz vara!
Horoskop
To so astrološka znamenja, pri katerih videz vara!