pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate ga je zvrnila in modrovala o težkih odločitvah

2. 9. 2016; 05.35
Avtor: C. R.
kate middleton
Dan na plaži, viski in otroci, ki sta jim vojvoda in vojvodinja Cambriška delila nasvete. Kakšne? Ne boste verjeli!

Princ William in Kate sta preživela dan na plaži in ga poimenovala kraljeva turneja po Cornwallu. Na presenečenje mnogih Kate pod obleko ni imela bikinija, da bi se lahko sončila in da, kot lahko vidite na fotografiji, so fotografi spet ujeli pravi trenutek.

Will in Kate sta ta dan pravzaprav res sodelovala pri nekaterih dogodkih. Privoščila sta si pijačo in Kate je naredila nekaj res redkega - popila je požirek alkoholne pijače pred vsemi pričami. Ponavadi vojvodinja nikoli ne je in ne pije pred ljudmi, zdaj pa je z Williamom zvrnila viski. Tu je še izjemno čudaška medijska novica o tem, da je Kate Williamu zaukazala dieto, saj je opazno bolj vitek - nam se sicer nikoli ni zdelo, da bi imel kjerkoli karkoli preveč, ampak da, seveda in povsem zagotovo, videti je bolj vitek in pika. Višek zgodbe z njune turneje po Cornwallu pa je ta, da sta Will and Kate poskušala vzpostaviti stik z otroci.

Kot poročajo britanski mediji sta se ustavila v mladinskem centru Zebs, da bi z otroci pokramljala o njihovi karieri, sanjah in ciljih. William je otrokom dejal, da je porabil ogromno časa, da je ugotovil, kaj želi početi v življenju in otrokom pojasnil, da s tem ni nič narobe.  Vojvodinja pa je dodala, da je res težko, ker je na svetu tako veliko stvari. "Težko je izbrati eno samo. William ima prav. Tudi meni je bilo težko," je dejala. 

Prepričani smo, da so otroci resnično cenili to, kar sta jim svetovala dva odrasla. Namreč, da je popolnoma prav, če v življenju še nimajo vse razčiščeno in da traja nekaj časa, da odkriješ svojo strast. To je tudi povsem v redu, ko govorimo o otrocih in najstnikih. Kljub temu pa je smešno, da William, ki bo nekega dne kralj in ki je od rojstva vedel, da bo moral v vojaško službo in da bo v njegovem življenju veliko dobrodelnosti, govoril o vsem tem času, ki ga je porabil za odločitev, kaj v življenju bo. Zares? Potem se je očitno trudil, da ne bi postal kralj. Želel je biti Janez Novak iz srednjega razreda s privilegiji in brez odgovornosti. Je to tisto, kar je želel? In Kate? Zdi se, da je ugotovila, kaj si želi biti že pri 19-ih, ko se je odločila, da bo deset let svojega življenja posvetila temu, da dobi  "tisti prstan". 

prejšnji članek
Super je biti prvi!
Svet slavnih
Super je biti prvi!
naslednji članek
Zakaj je jutranji seks najboljši?
Odnosi
Zakaj je jutranji seks najboljši?