pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekoč bogati igralec, zdaj tik pred bankrotom in bolan

14. 9. 2016; 04.49
Avtor: A.K.
Zavestno naj bi ženske izpostavljal tveganju

foto: Profimedia

Slavni ameriški igralec je bil nekoč eden izmed najbolj uspešnih in bogatih igralcev, zdaj pa se mu je življenje popolnoma spremenilo.

Charlie Sheen, nekoč najbolje plačani televizijski igralec in zvezda serije Dva moža in pol (Two and a Half Men), je zdaj ostal brez vsega. Moral se je celo preseliti h staršem, kjer trenutno živi v njuni hišici za goste.

51-letnik je še pred nekaj leti na svojem bančnem računu hranil več kot 125 milijonov dolarjev, ki pa jih je zapravljal za luksuzne avtomobile, zasebna letala, zabavanje, alkohol, drogo in ženske. Dober del bogastva je izgubil tudi za ljudi, ki jih je želel utišati o svojem zdravstvenem stanju, preden je v javnost prišlo, da je HIV pozitiven.

Nekdanji bogataš si zdaj ne more privoščiti niti odplačevanja preživnin svojima nekdanjima ženama, Brook Mueller in Denise Pichards. Nedavno sta privolili, da jima plačuje za polovico manjšo preživnino kot jima jo je do sedaj, zdaj torej prejemata mesečno 25.000 dolarjev.

Poleg zdravstvenih in finančnih težav, pa ga teži še ena, in sicer, že nekaj let ne dobi novega projekta, nihče več mu ne želi ponuditi vloge. Po tem, ko je nehal snemati Dva moža in pol, je igral v treh sezonah serije Anger Management, ki pa ni bila tako zelo uspešna.

prejšnji članek
Teh lepotnih izdelkov verjetno še ne poznate
Moda&Lepota
Teh lepotnih izdelkov verjetno še ne poznate
naslednji članek
Tako je Jan Plestenjak na vse pozabil
Svet slavnih
Tako je Jan Plestenjak na vse pozabil