nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Amal in George Clooney: Zaradi tega si bodo moški oddahnili

4. 10. 2016; 02.41
Avtor: C. R.
amal george clooney

foto: Profimedia

Amal in George Clooney sta praznovala drugo obletnico zakona. Igralec je razkril, da nad njegovim presenečenjem soproga ni bila navdušena.

Igralec George Clooney in njegova soproga, odvetnica Amal Clooney, sta pred kratkim praznovala drugo obletnico zakona. "To je zelo, zelo, zelo pomembna novica, obletnico sva praznovala veličastno, z ognjemetom ... Ok, skuhal sem večerjo," se je pošalil 55-letni Clooney za portal E! in dodal, da Amal nad pripravljeno jedjo ni bila navdušena.

Kakorkoli. Igralec pravi, da pri kuhanju za svojo izbranko uporablja prav posebne kuharske postopke. "Mislim, da ni navdušena nad mojo kuhinjo. Če nekaj pripravim, na primer testenine in mesne kroglice, ne ve, da lahko to kupiš že pripravljeno, in jo lahko tako preslepim," je bil odkrit Clooney, ki se je z 38-letno odvetnico poročil 27. septembra 2014 v Benetkah.

S to izjavo je eden od najbolj zaželenih hollywoodskih lepotcev razkril, da tudi sam ni popoln soprog. Zaradi njegovega priznanja pa so si najbrž oddahnili tudi številni moški. 

prejšnji članek
Delajte tako in prehladov ne bo!
Zdravje
Delajte tako in prehladov ne bo!
naslednji članek
Priljubljena pevka v kritičnem stanju!
Zdravje
Priljubljena pevka v kritičnem stanju!