1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi pri 50 letih je še čas za prvega otroka

17. 10. 2016; 01.49
Avtor: K.A.
Janet Jackson

Janet Jackson foto: twitter

Danes se ženske vse kasneje odločajo za zanositev. Nekoč je veljalo, da ženske pri 30 lovijo zadnji vlak, danes pa se številne ženske za materinstvo povsem zavestno odločajo v poznih tridesetih. Tudi med zvezdnicami je tako vse več tistih, ki so zanosile v poznih tridesetih, štiridesetih, pevka Janet Jackson pa je nedavno presenetila, ko je nosečniški trebušček pokazala pri 51 letih.

Glasbenica Gwen Stefani je zanosila pri 44 letih, to je bila za njo tretja nosečnost. Tekom nosečnosti je bila ves čas izjemno aktivna in ni kaj dosti spreminjala svojega urnika. Po porodu pa se je hitro vrnila na glasbene odre in že kmalu pokazala svoje izklesano telo.

Gwen Stefani foto: Vir: Instagram

Z nosečnostjo je presenetila tudi Halle Berry, ki je drugič zanosila pri 47 letih. Poleg hčerke ima sedaj še sina. Njena nosečnost je minila brez zapletov, že kmalu po porodu pa se je vrnila na filmski set.

Halle Berry foto: Instagram

Manekenka Iman je zanosila pri 45 letih, po porodu pa je nadaljevala s kariero. Danes ima 61 let, njena lepota in vitalnost pa ostajata brezčasni.

Za pozno nosečnost se je odločila tudi žena Johna Travolte, Kelly, ki je rodila pri 48 letih. "Odlično je otroka dobiti v teh letih, " je takrat dejala.

Svet pa je nedavno obšla še ena radostna vest o nosečnosti. Pri 51 letih bo prvič mamic postala pevka Janet Jackson, ki se je povsem umaknila iz medijev in se v miru posveča nosečnosti.

prejšnji članek
Brada in Angelino bolj kot za otroke, skrbelo za denar
Svet slavnih
Brada in Angelino bolj kot za otroke, skrbelo za denar
naslednji članek
Zasačena sredi intimnih trenutkov
Svet slavnih
Zasačena sredi intimnih trenutkov