zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka mu je vse odpustila: "Ustrelil me je v afektu"

20. 10. 2016; 06.19
Avtor: D. B.
pevec

Veselka je nameravala po končani gimnaziji študirati na fakulteti, zanimala jo je zgodovina, pa se ji je življenje po tragediji čisto drugače zasukalo. foto: Vito Tofaj

Zlata paraolimpijka Veselka Pevec je bivšemu fantu, ki jo je ustrelil, vse odpustila.

Slovensko športnico, ki je na paraolimpijskih igrah v Riu z zračno puško osvojila zlato medaljo, je pri osemnajstih letih zaznamoval tragični dogodek. Veselki se je namreč njen tedanji fant, ker ga je želela zapustiti, maščeval tako, da jo je ustrelil s pištolo, in čeprav jo je dogodek za vse življenje prikovali na invalidski voziček, pravi, da mu je odpustila. "Jaz sem že v prvem trenutku vse odpustila. Mogoče mi je Bog še to podaril, da niti o tragediji niti o njem nisem več nikoli imela nočnih mor, da bi me preganjale. S tem sem razčistila. Verjetno je streljal v afektu, imel me je rad ... Lahko da je svoje dejanje obžaloval ... Jaz sem mu odpustila, naj bo Bog tisti, ki mu bo sodil," je pred kratkim v intervjuju za revijo Ona plus dejala Veselka. 

Zlata paraolimpijka se je sicer po tragičnem dogodku iz Knina preselila v Slovenijo. V socialno-varstvenem zavodu Prizma Ponikve pa je spoznala tudi bodočega moža. Rodila se jima je hči Saša, ki je zdaj stara devetnajst let. Z možem sta se po trinajstih letih zakona ločila in takrat se je začela spogledovati z mislijo na šport. »Vsa leta sem se povsem posvečala družini, potem pa sem se odločila, da bom malo potovala, se družila z ljudmi, da ne bom sama, in da se bom začela ukvarjati s športom,« je že pred časom za revijo Zvezde dejala Veselka.

prejšnji članek
FBI obiskal Angelino Jolie
Svet slavnih
FBI obiskal Angelino Jolie
naslednji članek
Vse, kar potrebujete: 5 nasvetov najsrečnejšega človeka na svetu
Zdravje
Vse, kar potrebujete: 5 nasvetov najsrečnejšega človeka na svetu
#nasazenazenska
nasazenazenska