nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umekova srčna izbranka na dolgo o njem, on pa o tem molči!

7. 11. 2016; 09.22
Avtor: D. B.
uroš umek didžej

foto: Mediaspeed

Senka Halebić je na Uroša Umeka izjemno ponosna, on pa raje govori o glasbi. Kaj vas briga, s kom si delim posteljo, še pravi DJ.

Eden najbolj znanih slovenskih didžejev Uroš Umek se je pred kratkim za Njena.si spominjal začetkov svoje izjemno uspešne glasbene kariere in odkrito priznal, da imajo ljudje, ki vse življenje ostanejo zvesti in predani glasbi, pri njem prav posebno mesto.

»Ravno pred kratkim sem na TV Slovenija gledal koncert in intervju ter se spomnila na Alda (Ivančića op. p) in možnost, ki mi jo je dal v K4. Spomnim se, da so bili to moji prvi špili in za to sem dobil plačilo, bilo je plačano študentsko delo in lahko sem si privoščil kakšen CD, ki sem ga naslednjič, ko mi je Aldo dal priložnost, vrtel. Hvala, Aldo, super spomini, moje spoštovanje,« je dejal Umek in dodal, da nekdanjega člana alternativne zasedbe Borghesia občuduje tudi zaradi ljubezni, ki v vseh teh letih ni ugasnila. »Kar mi je posebej všeč, je to, da sem star 40 let, Aldo pa najbrž še kakšno desetletje več, a sem pri njem, ko je govoril, še vedno opazil tisto ljubezen do glasbe. Človek, ki celo življenje preživi z glasbo, ima moje spoštovanje, sploh če ustvarja alternativno glasbo, tako kot on, in ji ostane zvest. Vem, da je to težko in kapo dol,« je razmišljal Umek.

Čeprav je glasba ena od Umekovih velikih ljubezni, pa se v zadnjem času govori še o drugi - Urošu je namreč srce ogrela podjetnica Senka Halebić. Domači mediji so ju označili za trenutno najlepši par na domači sceni, a če se je Senka še pred kratkim za eno od domačih revij na veliko razgovorila o njuni ljubezni ter priznala, da je na Uroša izjemno ponosna, didžej o tem ne želi govoriti. Na vprašanje, kaj sporoča ljudem, ki jih zanima, s kom si deli posteljo, je namreč kratko odvrnil: »Naj jih to ne zanima!«

prejšnji članek
Rdeča preproga v znamenju gole kože, Siddharta ostala brez
Svet slavnih
Rdeča preproga v znamenju gole kože, Siddharta ostala brez
naslednji članek
Štorija: "Preoblačili smo se v mrliški vežici"
Svet slavnih
Štorija: "Preoblačili smo se v mrliški vežici"
#obraziavenija
obraziavenija