zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna pevka končno priznala resnico o plastičnih operacijah

7. 11. 2016; 05.25
Avtor: A.K.
Iggy Azalea

foto: Profimedia

Pokazala pa se je tudi zgoraj brez!

Iggy Azalea je pokazala popoln in nenaličen videz na selfiju, po tem, ko je priznala, da je posegla po pomoči plastične kirurgije.

foto: Instagram

Pred kratkim je priznala, da si je popravila nos in si povečala prsi, čeprav mnogi sumijo, da je operirala še kaj drugega. Tokrat je pred avstralskim X Factorjem, kjer je sodnica, pokazala brezhibno, kirurško okrepljeno lepoto, brez ličil na fotografiji, ki jo je objavila na družbenem omrežju. Spodaj je pripisala: »Nenaličeni ponedeljek. Počivanje pred XFactorjem.«

Čeprav dolgo ni priznala, da je popravila kar nekaj stvari na sebi, je bila vedno odprta glede njene ljubezni do kirurškega skalpela. Ko je bila gostja v šovu Ellen je povedala svoje mnenje o operacijah: »Mislim, da je to osebna odločitev vsakega posameznika, ženske ali moškega, in vsak bi se moral odločati zase sam, če je seveda pravilno obveščen. Če si želiš nekaj spremeniti, je to popolnoma na tebi. Jaz sem si operirala nos in prsi. Prej nisem imela prsi, le bradavičke, zdaj pa imam prsi. Mislila sem, da jih potrebujem – to še moram dodati.« S svojim priznanjem o plastičnih operacijah je želela spodbuditi ostale zvezdnike, da bi bili tudi sami odprti o svojih posegih.

prejšnji članek
Ganljivo priznanje Susan Boyle: Oče me je tepel, uničil mi je otroštvo
Svet slavnih
Ganljivo priznanje Susan Boyle: Oče me je tepel, uničil mi je otroštvo
naslednji članek
Po dveh mučnih porodih Kim razmišlja drugače
Svet slavnih
Po dveh mučnih porodih Kim razmišlja drugače