stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ganljivo priznanje Susan Boyle: Oče me je tepel, uničil mi je otroštvo

7. 11. 2016; 06.29
Avtor: A.K.
Susan Boyle

foto: Profimedia

Se še spomnite Škotinje Susan Boyle?

Susan Boyle je cel svet osupnila s svojim angelskim glasom na britanskem šovu talentov, kjer je leta 2009 postala najbolj znana pevka. Preživela pa je težko otroštvo. »Oče me je tepel. Bil je dober človek, a je bil zelo temperamenten. Neštetokrat me je pretepel,« je priznala Susan.

Zdaj 55-letna pevka pravi: »Leta in leta sem skrivala to v sebi, nisem se želela pogovarjati o tem z nikomer.« Njen oče, Patrick Boyle je bil rudar in veteran druge svetovne vojne in umrl je pri 81 letih leta 1997. »Težko je sprejeti, da vas nekdo fizično trpinči in maltretira. Preteklih 6 mesecev sem se osredotočala le na to in se borila z duhovi iz preteklosti, zdaj pa sem to prerasla in poskušam živeti naprej, ne glede na slabe odnose s pokojnim očetom. Imam veliko slabih, a tudi dobre spomine na starše. Enostavno moram živeti s tem,« pravi Boylova.

Čeprav je Susan na Talentih zmagala, je kot milijonarka padla v depresijo. Njeno bogastvo se ocenjuje na 32 milijonov evrov. Nekoč se je finančno komaj prebijala iz meseca v mesec, danes pa živi v luksuzni hiši. Mnogi so jo leta kritizirali, saj ni imela sreče z moškimi, žalili so jo, da je neugledna in grda. »Najdražja stvar, ki sem si jo kupila, je krzneni plašč, za katerega sem plačala 400 evrov, Chanelove parfume pa si kupujem kar v Duty free trgovinah,« pravi Susan, ki je kljub bogastvu ostala skromna.

prejšnji članek
Vam izpadajo lasje?
Moda&Lepota
Vam izpadajo lasje?
naslednji članek
Slavna pevka končno priznala resnico o plastičnih operacijah
Svet slavnih
Slavna pevka končno priznala resnico o plastičnih operacijah