sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Romana Kranjčan zna prisluhniti svojemu srcu

11. 11. 2016; 08.00
Avtor: am
Romana Krajnčan

Romana pravi, da so njene pesmi polne ljubezni, življenjskih zgodb in erotike ... in to v najrazličnejših glasbenih oblikah. foto: David Bole

Pevka, ki z glasbo ukvarja že od rosnih let, z glasbo zori kot vino.

Romana Krajnčan se je namreč pred kratkim odločila, da skozi pesem svoje zveste poslušalce povabi na potovanje, ki nič ne stane in prinese največje zadovoljstvo – potovanje vase, v svoje srce! »Čarobni taxi je prispodoba za notranji navigator, ki te pelje, kamorkoli želiš, če le znaš prisluhniti svojemu srcu in imaš pogum, da spoznavaš svoje najgloblje želje in strasti,« nam je povedala Romana, ki je za skladbo Čarobni taxi posnela tudi videospot, v katerem nastopata najbolj vroča mlada plesalca na sceni; Žigan Krajnčan in Gašper Kunšek.

Prepoznavnost je pridobila kot vokalistka ansamblov, in sicer v poznih osemdesetih.

Domači Tržič

»Čarobni taxi me je pripeljal v moje rojstno mesto Tržič. Mesto mojega otroštva. Nanj me vežejo lepi spomini, pa tudi žalostni ... pa vendar globoko v sebi verjamem ... in upam ... mesto se prebuja in z njim se prebujamo tudi ljudje. Treba je živeti in ne buden spati,« pravi Romana in dodaja, da je vesela, ker so ujeli še lepo vreme. »Snemalna ekipa je bila mlada, entuziastična, odlično vzdušje je pripomoglo, da sem se popolnoma sprostila in zlila z mestom,« je zaključila Krajnčanova.

prejšnji članek
Zvone Šeruga svoji Romani napisal ganljivo sporočilo
Svet slavnih
Zvone Šeruga svoji Romani napisal ganljivo sporočilo
naslednji članek
Spim in hujšam
Zdravje
Spim in hujšam
#nasazenazenska
nasazenazenska