zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania dobila prvo modno bitko v Beli hiši

11. 11. 2016; 12.49
Avtor: K.A.
Melania Trump

Melania Trump foto: Vir: Instagram

Potem, ko je Donald Trump zmagal na ameriških volitvah in tako postal novi predsednik ZDA, je sledilo tudi srečanje s predsedniškim parom, Barackom in Michelle Obamo.

Seveda so bile vse oči uprte tudi v bodočo prvo damo, Melanio Trump. Melania je obisk Bele hiše opravila z odliko, modni kritiki so bili navdušeni nad njeno izbiro in si bili edini, da je Melania že ob prvem srečanju zasenčila Michelle.

Slovenska lepotica je v Belo hišo prišla v elegantni črnini. Izbrala si je črn plašč in črno elegantno obleko brez rokavov. Svojo modno kombinacijo je dopolnila s klasičnimi brezčasnimi čeveljci slavnega Christiana Louboutina.

Michelle Obama se je odločila za precej bolj sproščen stil, blestela je v kraljevsko vijolični obleki modnega oblikovalca Narcisa Rodrigueza, ki jo je nosila že na uradnem obisku v Argentini. Modno podobo pa je dopolnila s srebernimi čeveljci Jimmyja Chooa.
Mnogi modni kritiki so si edini, da bi bila Melania Trump lahko v številnih stvareh posebna prva dama ZDA. Od nje se seveda pričakuje, da dostojno zamenja Michelle Obamo, številni pa so prepričani, da jo bo po eleganci kaj hitro prehitela.

foto: Vir: Instagram

prejšnji članek
Severina noče v Beograd, ker jo 'nervira' tast?
Svet slavnih
Severina noče v Beograd, ker jo 'nervira' tast?
naslednji članek
Pazite se tega zahrbtnega astrološkega znamenja!
Zdravje
Pazite se tega zahrbtnega astrološkega znamenja!