1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina noče v Beograd, ker jo 'nervira' tast?

11. 11. 2016; 01.16
Avtor: D. B.
severina

foto: Vir: You Tube

Priljubljena hrvaška pevka menda nima najboljšega odnosa s svojim tastom.

"Severina in Igor sta na začetku svojega zakona ves čas preživela doma pri Kojićevih. Čeprav Keba na veliki zvon obeša, da se ne vtika v sinov zakon, zakoncema neprestano deli nasvete, zato je Severina soprogu odkrito povedala, da tega ne more več prenašati," je za srbski časnik Mondo dejal vir blizu družine. Severina Kojić tako vedno več časa preživi na Hrvaškem in se izogiba potovanjem v Beograd, saj ne želi videti svojega tasta Dragana Kojića Keba, še piše omenjen časnik. 

Mondov vir trdi, da Severina svojega tasta izjemno težko prenaša, poleg tega pa jo menda neprestano 'nervira' s pripombami na račun njunega zakona. "Seve in Igor sta na začetku zakona ves čas preživela doma pri Kojićevih. Dragan in Olja sta bila navdušena, v hiši sta prenovila celo nadstropje. Glede na to, da se je njuna hči Nataša preselila v Los Angeles, je bilo to, da so živeli skupaj, zanju velika uteha. Čeprav Keba na velik zvon obeša, da se ne vtika v sinov zakon, je mladima zakoncema neprestano delil nasvete, zato je Severina soprogu odkrito dejala, da tega več ne more prenašati," je dejal vir blizu družini. Čeprav bi si želel Igor več časa preživeti v Beogradu, spoštuje željo svoje ljubljene soproge.

Izgovor so obiski pri zdravniku

Igor Severine ne more prepričati, da bi odpotovala v Beograd. Ona namreč neprestano ponavlja, da se boji, da se bo sprla z njegovim očetom in da bi bilo boljše, če bi se videvali le občasno na skupnih kosilih, še trdi vir. Severina potovanja v Beograd prelaga z izgovori, da mora zaradi oteklih glasilk obiskovati zdravnika. "Keba ne razume, zakaj zavrača pomoč najboljših beograjskih specialistov, ki jih osebno pozna," je še dejal omenjen vir za časnik Mondo.

prejšnji članek
Pietro Barilla: »Dajmo ljudem hrano, ki bi jo dali svojim otrokom.«
Zdravje
Pietro Barilla: »Dajmo ljudem hrano, ki bi jo dali svojim otrokom.«
naslednji članek
Melania dobila prvo modno bitko v Beli hiši
Svet slavnih
Melania dobila prvo modno bitko v Beli hiši
#nasazenazenska
nasazenazenska