Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Damjan Damjanovič: Večer z usodno svetlolasko

1. 12. 2016; 09.05
Avtor: C.L./Zvezde
damjanovič damjan in

Direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič v družbi prikupne blondinke Anje Bohinc Bojetu foto: Mediaspeed

Direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič po ločitvi od operne pevke Sabine Cvilak očitno ne najde več sreče v ljubezni.

Tudi zveza s precej mlajšo stevardeso Saro Janša se ni obnesla. Se je pa zadnjič na neki prireditvi pojavil v spremstvu Anje Bohinc Bojetu in seveda zbudil naše zanimanje. Je končno na obzorju nova ljubezen? »Z Anjo, ki je čudovita ženska, sva dobra prijatelja, a nisva par,« je pojasnil. Na vprašanje, ali so zanj usodne plavolaske, pa se je samo nasmehnil in dejal, da je to zgolj naključje. Kot je naključje to, da sta tako Damjan kot Anja samska in brez obveznosti. Oba sta ločena in nobenemu od njiju se v zakonu niso rodili otroci. Anja je bila poročena z Matejem Rupretom, organizatorjem Festivala okusov. Zdaj si nekdanja plesalka kruh služi z jogo, za ljubitelje joge pa organizira tudi posebno doživetje na Baliju. Da ji je eksotika všeč, razkriva tudi dejstvo, da je bila po ločitvi v razmerju z arhitektom in zapriseženim jadralcem Denisom Petrovčičem, solastnikom ljubljanske restavracije z arabsko hrano Shambala. Petrovčič je trenutno v razmerju z Manco Simčič, nekdanjo partnerico Tomija Megliča.

Anja in Damjan ne moreta skriti, da se v družbi drug drugega odlično počutita, saj sta se ves večer smejala in zabavala in iz srca bi obema privoščili srečo v ljubezni, morda celo skupaj. Zakaj? Anja nas je še enkrat podražila s fotografijo čudovitega šopka, ki ga je objavila na Instagramu, pod njim pa zapisala: »Kajne? Izjemen …« Sporočilo je opremila še s smeškom s srčki v očeh. Kdo neki ji ga je podaril? Morda pa je bil to prav Damjan Damjanovič.

prejšnji članek
Nicole šokirala s svojim videzom
Svet slavnih
Nicole šokirala s svojim videzom
naslednji članek
Znani Slovenci v primežu limitov
Svet slavnih
Znani Slovenci v primežu limitov