pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nicole šokirala s svojim videzom

1. 12. 2016; 09.44
Avtor: A.K.
Nicole Scherzinger

foto: Profimedia

Še ena igralka je podlegla plastični kirurgiji.

Ameriška pevka je mnoge osupnila, ko se je pojavila na snemanju X Faktorja z bolj polnimi ustnicami. Čeprav še ni potrdila, da je odšla na manjši popravek, pa se je z novimi ustnicami pohvalila na družbenih omrežjih.



»Kaj si storila s svojimi lepimi ustnicami?« so se spraševali oboževalci Nicole Scherzinger, ki je presenetila z novim videzom. Nekdanja članica pevske skupine Pussycat Dolls in članica žirije v šovu talentov je našobila svoje ustnice in naredila selfi ter fotografijo hitro objavila na družbenem omrežju. Mnogi so opazili, da so njene ustnice videti dvakrat bolj polne kot ponavadi.

foto: Profimedia

»Umirite se, to je čarovnija dobre šminke,« je pevko zagovarjala zvesta oboževalka, saj je pod fotografijo Nicole prejela visoko število negativnih komentarjev, da je pretiravala s polnili in da je uničila svojo naravno lepoto.

Nicole je imela nedavno kratko afero z nekdanjim partnerjem pevke Taylor Swift, DJ-jem Calvinom Harrisom. Noč je sicer preživela v njegovem domu, a je afero hitro končala, saj je prihodnost videla z drugim, tenisačem Grigorjem Dimitrovom, s katerim sta v zvezi od poletja.

prejšnji članek
Na modni brvi skrivala nosečniški trebušček
Svet slavnih
Na modni brvi skrivala nosečniški trebušček
naslednji članek
Damjan Damjanovič: Večer z usodno svetlolasko
Svet slavnih
Damjan Damjanovič: Večer z usodno svetlolasko
#nasazenazenska
nasazenazenska