zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania Trump je za lepotne operacije odštela 80 tisoč evrov?

6. 12. 2016; 04.10
Avtor: K.A.
Melania Trump- iz Sevnice na vrh sveta-4

Na sončni strani Alp je odraščala kot Melanija Knavs foto: Reuters

Bodočo prvo damo ZDA Melanio Trump so pod drobnogled vzeli tudi pri naših južnih sosedih.

Zagrebški lepotni kirurg in kolumnist portala 24sata.hr, dr. Mladen Duduković, je na svoji spletni strani estetica.hr, naštel vse morebitne lepotne popravke bodoče prve dame. Duduković poudarja, da ne more z gotovostjo trditi za kakšne lepotne popravke se je Melania v preteklosti odločila, lahko pa poda oceno glede na svoje dolgoletne izkušnje v lepotni kirurgiji.

Po njegovem mnenju se je Melania želela čim bolj približati ameriškemu trendu lepote in si popravila nos, da je zdaj videti manjši in bolj koničast. Najbolj je seveda opazen njen značilni pogled, za katerega dr. Duduković meni, da ni naraven, ampak posledica operacije zunanjega očesnega kota, vse z namenom, da bi pridobila mačji pogled.

Melania Trump foto: Profimedia

Melania se pri 47- letih lahko pohvali z zavidanja vrednim dekoltejem, ki je po mnenju dr. Dudukovića delo lepotnih kirurgov. Kljub temu, da se bliža petdesetim, pa na njenem obrazu še vedno ni videti gubic ali morebitnih drugih znakov staranja. Dr. Duduković ocenjuje, da je Melania za lepotne posege odštela okoli 65 tisoč evrov, a to ob predpostavki, da bi vsako lepotno operacijo opravila zgolj enkrat. Seveda pa nega z botoksom zahteva stalne obiske pri lepotnih kirurgih, zato je ta številka po vsej verjetnosti še precej višja. Zagrebški kirurg tako ocenjuje, da je bodoči ameriški predsednik, Donald Trump, po vsej verjetnosti za lepotne operacije svoje žene odštel okoli 8o tisoč evrov. O tem, kaj vse se je dogajalo na njenem trebuhu, bokih in nogah pa ne moremo vedeti ničesar.

prejšnji članek
Prepričani, da je predebela za vlogo Barbie
Kultura
Prepričani, da je predebela za vlogo Barbie
naslednji članek
Jennifer Aniston navdušila oboževalce
Moda&Lepota
Jennifer Aniston navdušila oboževalce