nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Prepričani, da je predebela za vlogo Barbie

6. 12. 2016; 07.05
Avtor: K.A.
Amy Schumer

Amy Schumer foto: Profimedia

Sony je najavil, da bo komičarka Amy Schumer odigrala vlogo Barbie v novem celovečernem filmu o svetovno popularni lutki.

Novica pa je hitro požela val zgražanja na družbenih omrežjih. "Amy Schumer kot Barbie? To je še eden od elitističnih planov kako mladim deklicam prati možgane in jih prepričevati, da je biti debel dobra stvar," se je glasil eden od komentarjev. "Amy je tako zelo debela, da bi lahko igrala kar tri barbike."

Popularna lutka je na začetku leta 2016 doživela lepotno preobrazbo. Proizvajalec Mattel ji je dodal obline in se s tem želel pridružiti svetovni kampanji, pri spreminjaju predstav o tem kakšne naj bi bile videti idealne ženske mere. In Amy Schumer se zdi pravilna izbira, saj nikoli ni skrivala kako zelo ponosna je na svoje obline in verjetno so na to ciljali tudi pri Sonyju.

Oboževalci slavne komičarke so se postavili na njeno stran in so tako prepričani, da je prav Amy razlog, da bo film o popularni Barbie velika uspešnica. Amy je vajena negativnih komentarjev, verjetno pa je pričakovati, da se bo tudi tokrat odzvala na sebi lasten način.

prejšnji članek
Tri zlata pravila za nego kože pozimi
Moda&Lepota
Tri zlata pravila za nego kože pozimi
naslednji članek
Melania Trump je za lepotne operacije odštela 80 tisoč evrov?
Svet slavnih
Melania Trump je za lepotne operacije odštela 80 tisoč evrov?