Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žena slavnega igralca hudo bolna

29. 12. 2016; 12.40
Avtor: K.A.
Hilaria Baldwin

Hilaria Baldwin vsak prosti trenutek preživi s svojo ljubko družino. foto: Vir: You Tube

Žena igralca Aleca Baldwina, Hilaria Baldwin, je znana po svojem zdravem načinu življenja. V svojih intervjujih velikokrat poudarja, kako zelo pomemben je zdrav življenjski slog, a Hilaria ni bila vedno tako zelo disciplinirana.

V knjigi "The Living Clearly Method" je podrobno opisala svoje zdravstvene težave. V času študija je imela tako ves čas prehranjevalne motnje, borila se je tako z anoreksijo kot bulimijo. "Ko sem imela 20 let, sem imela 10 do 15 kilogramov premalo, moja teža je bila ves čas prenizka," je zapisala v knjigi. "Imela sem številne zdravstvene težave. Moji nohti so bili lomljivi, odpadali so mi lasje, menstruacija je preprosto izginila, energije pa sploh nisem imela. Bila sem depresivna in povsem potrta. In takrat sem vedela, da moram nekaj spremeniti."

Rešitev je našla v jogi, ki ji je pomagala, da se je kmalu počutila bolje. A novi poslovni uspehi so ji kmalu prinesli nove zdravstvene težave. Začela je izpuščati obroke, saj je delala tudi po 16 ur dnevno. Dno je dosegla leta 2009, ko je imela hude težave s kolki, ker je pretiravala s plesnimi treningi. Takrat se je zavedala, da tako ne gre nadaljevati, zato je povsem spremenila svoje življenje. "Začela sem spreminjati svoje prehranske navade in uživati v vsakem posameznem obroku. Zdravstvene težave so počasi začela izzvenevati, moje počutje pa se je izjemno popravilo," je še zapisala v knjigi.

Danes Hilaria živi povsem drugačno življenje, srečo je našla v objemu igralca Aleca Baldwina, v kratkem času pa so se jima rodili trije otroci. Zdravje danes postavlja na prvo mesto, ves prosti čas pa namenja svoji družini, ki ji pomeni vse na svetu.

prejšnji članek
Slavna igralka, pa tako neurejena!
Svet slavnih
Slavna igralka, pa tako neurejena!
naslednji članek
Oboževalcem se je zahvalila z golo fotografijo
Svet slavnih
Oboževalcem se je zahvalila z golo fotografijo