kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaskrbljeni zaradi nesrečne Melanie Trump

9. 2. 2017; 09.45
Avtor: D. B.
melania trump superbowl zabava

foto: Reuters

Zdolgočasena ali nesrečna prva dama ZDA?

Ameriški predsednik Donald Trump in njegova žena Melania sta ob ameriškem športnem spektaklu Super bowl organizirala zabavo, na kateri pa se, vsaj po fotografijah sodeč, prva dama ZDA ni ravno zabavala.

Takoj, ko so se fotografije z dogodka pojavile na spletu, so uporabniki družabnih omrežij opazili, da je Melania na njih videti nesrečna. Kmalu so se na twitterju začele pojavljati oznake #FreeMelania in #SaveMelania (rešite Melanio in osvobodite Melanio). Nekateri pa so ob tem poudarili, da je vse skupaj videti kot »najbolj dolgočasna zabava kadarkoli«. 

Kakorkoli, obstaja tudi možnost, da Melania ni ljubiteljica ameriškega nogometa. Večina ljudi, ki niso športni navdušenci, bi se najbrž dolgočasila, če bi jih silili gledati tekmo.

Trump naj bi sicer po poročanju očividcev zabavo zapustil predčasno, jezen, ker je njegova ekipa Patriotsi izgublja proti Falconsom in tako zamudil njihovo epsko vrnitev.

Spomnimo, da so januarja ljudje po vsem svetu izrazili zaskrbljenost zaradi Melanie, po tem ko je v javnosti zaokrožil posnetek, na katerem se k Melanii obrne njen mož Donald, obraz lepotice pa se ob tem zmrači. Takrat so se na twitterju prvič pojavile oznake #FreeMelania in #SaveMelania, poroča Mirror.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Lunin mrk - veliko 'čiščenje'
Horoskop
Tedenski horoskop: Lunin mrk - veliko 'čiščenje'
naslednji članek
Uradno: Madonna povečala družino
Svet slavnih
Uradno: Madonna povečala družino