cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

uran Svet24.si

Ta planet smrdi po gnilih jajcih

Alek Minassian Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

"Melania Trump zaklenjena v stanovanju, niti sina ne pelje v šolo"
| D. B.

"Melania Trump zaklenjena v stanovanju, niti sina ne pelje v šolo"

Ameriški predsednik Donald Trump je takoj po inavguraciji začel izkoriščati moč izvršne oblasti. Njegova soproga Melania Trump pa se po pisanju US Weekly muči z novo vlogo prve dame.

"To ni življenje, o katerem je sanjala. Donald je sanjal o tem," je dejal Phillip Bloch, stilist in družinski prijatelj Trumpovih. 

Odkar je bil Donald Trump izvoljen za predsednika ZDA, je bila Melania pogosto predmet posmehovanja v številnih ameriških pogovornih šovih, pa tudi razlog nekaterih bojkotov. Jimmy Kimmel se je pošalil, da je Melania "zaprta v Trump Towerju kot Zlatolaska". Melania se namreč z možem ni preselila v Belo hišo, ker želi, da bi njun 10-letni sin Barron zaključil šolanje.

Ko je urednica revije Anna Wintour izjavila, da bi se morala Melania pojaviti na eni od naslovnic naslednjih številk, so časopisu Vogue nekateri grozili z bojkotom. Poleg tega Melania zaradi ogovarjanja toži britanski dnevnik Daily Mail, na udaru kritik pa se je znašla zaradi vsebine tožbe, v kateri trdi, da zapisi v časopisu škodijo njeni "unikatni priložnosti, da ustanovi komercialno znamko za širšo publiko". Mnogi so namreč ta njen zapis interpretirali kot namero, da zasluži z moževim mandatom. 

Kritike, s katerimi se mora vsak dan soočati, so zanjo hudo breme. "Melania ni zadovoljna s svojim življenjem," trdi vir blizu družine. "Obupana je." 

Stanovanje zapusti redko

Melania vse od inavguracije večino dni preživi v luksuznem apartmaju v New Yorku. Zdi se, da se zdaj še bolj skriva pred očmi javnosti, v nasprotju z Michelle Obama, ki je v prvem tednu prvega mandata Baracka Obame v Beli hiši organizirala zabavo za zaposlene, da je lahko del javnosti videl, kako bo živela prva družina.

Po viru, blizu Trumpovi družini, Melania ne zapusti stanovanja niti na prošnjo sina Barrona. Pred inavguracijo ga je Melania sama peljala v šolo, zdaj pa to počne ameriška tajna služba, saj pred Trumpovim hotelom državljani protestirajo takorekoč vsak dan.

Melania je sicer zaradi svojih novih obveznosti nekajkrat zapustila apartma. V začetku februarja je tako med drugim sprejela japonskega premierja Shinza Abea in njegovo soprogo Akie na posestvu Mar-a-Lago na Floridi. "Naj vas njen nasmeh ne prevara," trdi vir blizu družine. "Ona to sovraži." 

Nekateri drugi viri, ki so prav tako blizu Melanii, pa nasprotno trdijo, da je "povsem srečna v svoji trenutni vlogi ter da podpira svojega moža in družino na vsakem koraku," piše Jutranji hr.