Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasna Kuljaj: Malo vas moram razočarati

1. 3. 2017; 05.09
Avtor: K.A.
jasna kuljaj

foto: Mediaspeed

Priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj ne prisega na post in odpovedovanje. Prisega pa na zdravilni napoj, ki si ga privošči v času kosila in ki ji pomaga ohranjati vitko linijo.

"Malo vas moram razočarati, v življenju sem bolj nagnjena k hedonizmu kot k askezi. Ne želim se ničemur kaj dosti odpovedovati. To seveda ne pomeni, da ne priznavam posta kot enega od načinov k bolj zdravemu načinu življenja. Post je dobrodošel, ko želimo iz svojega telesa odstraniti odvečne snovi ter strupe. Ljudi, ki se tega lotijo, seveda razumem. Kakšnega enodnevnega sem se kdaj že lotila, a sem nekje v času kosila že obupala. (smeh)," je bila iskrena Jasna.

Lepa temnolaska v zadnjih dneh ni stala v vrstah za slastne krofe, a to še ne pomeni, da si jih ne bo zdaj, ko se je vse nekoliko poleglo, privoščila. "Načeloma mi noben koledar ne zapoveduje ničesar. Tako ne hodim na grobove na prvi november, ne bašem se s krofi v pustnem času, ne postim se v času posta in ne hodim v cerkev za božič. V pustnem času letos nisem pojedla niti enega krofa, ker če želiš priti do tistih najbolj slastnih, to pomeni stanje v vrsti, tega pa ne maram. Glede na to, da sem se v pustnem času nagledala toliko fotografij krofov, si bom kakega privoščila zdaj, ko se bo vse malo umirilo," v smehu pove.

Hrano obožuje, ne pa tudi sladic in prepričana je, da ji ravno to pomaga, da že leta ohranja enako težo. "Kar zadeva hrano, lahko povem, da vsi, ki me bolje poznajo, vedo, da rada veliko in dobro jem. Blizu mene mora biti vedno hrana ali pa dostop do nje in če tega ni, potem je kar kriza. Obožujem meso, obožujem krompir in rada imam prava kosila, od a do ž. Obvezno pa mora biti zraven tudi omaka, brez nje mi ni živeti. K sreči mi ni kaj dosti do sladic in mislim, da me to rešuje, da imam že dolga leta stalno težo, brez nihanj."

V restavracijah jo včasih črno gledajo

Jasna ni ena tistih zvezdnic, ki bi tedne in tedne vztrajala na solatah. "Zelo rada imam kuhano hrano, ki jo občasno jem tudi dvakrat na dan. Za večerjo ne zadostuje kakšna skledica solatke. Pravzaprav je moja večerja to, kar ostane od kosila, zato imam raje ostanke od kosila. Moje vodilo je, da mora od kosila vedno ostati še kaj za 'kasneje'. V restavraciji denimo, en del porcije pojem, drugi del pa prihranim za večerjo, ne glede nato, ali me kdo čudno gleda, če prosim, naj mi zavijejo za domov. Običajno se pošalim, da je 'za desca', resnica pa je ta, da on ostankov ne je, zato vse pojem sama. (smeh"

In česa pri kosilu nikakor ne sme manjati? "Brez cvička ne gre. Vsak dan ob kosilu spijem deci našega cvička Kuljaj ali pa domače modre frankinje in že ob prvem požirku čutim, kako se vse neprijateljske maščobe kar sproti topijo in močno verjamem v zdravilno moč teh dveh napojev. Če ju kdo potrebuje, naj se mi oglasi, z veseljem priskrbim!," za konec še doda.

prejšnji članek
Bila bitko z rakom, danes še vedno trepeta za življenje
Zdravje
Bila bitko z rakom, danes še vedno trepeta za življenje
naslednji članek
Podpora prebavi!
Moda&Lepota
Podpora prebavi!