Ste tudi vi ena izmed mnogih, ki zjutraj raje malo dlje spi in potem na vrat na nos odhiti v službo, kjer jo čaka veliko dela? Zaradi stresnega urnika večkrat pozabite na malico? In še za zajtrk ste pojedle samo piškot in spile obvezno jutranjo kavo? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorile z DA, potem je čas, da zamenjate svoje navade! Začnite dan zdravo, začnite dan z zajtrkom.
Rezina kruha z maslom in medom, kozarec smutija ali kosmiči z mlekom in jogurtom. Obogatite zajtrk s pestro harmonijo okusov odličnih probiotičnih jogurtov LCA ZELENE DOLINE. Ker si slovenski uporabniki zaslužijo le najboljše, danes v lončke polnjene jogurte LCA odlikuje nova, izboljšana receptura. Predstavljajo vir prehranskih vlaknin in kalcija, odlikuje pa jih tudi nizka vsebnost maščobe.
Vsestranski jogurt
Jogurt skoraj izključno jemo kot samostojno jed, lahko pa ga uporabljamo tudi na druge načine. Pravzaprav je malo jedi tako široko uporabnih. Iz njega lahko pripravljamo juhe, namaze, peciva, marinade, prelive ali napitke. Dodajamo ga kruhu, solatam in zelenjavnim jedem, odlično nadomešča kislo smetano, mleko in majonezo. Če jemljete antibiotično zdravilo, si lahko porušeno črevesno floro obnovite z uživanjem jogurta vsaj trikrat na teden.
Probiotični jogurti LCA z novo recepturo se uvrščajo med prvake dobrega počutja. Poudarek je na prehranskih vlakninah in kalciju, ki pomaga prebavi.
Kalcij potrebuje pravzaprav vsaka celica v telesu, dober vir kalcija pa so prav mleko in mlečni izdelki. Kalcij je pomemben mineral, odgovoren za nekatere ključne procese v telesu. Potreben je za ohranjanje zdravih kosti in zdravih zob. Pripomore pa tudi k normalnemu delovanju prebavnih encimov.
Prav zaradi vsebnosti kalcija jogurti LCA podpirajo delovanje prebave in se uvrščajo med prvake dobrega počutja.
Z novo recepturo
Poleg vsebnosti kalcija jogurti LCA utrjujejo svoje mesto med prvaki dobrega zaradi nizke vsebnosti mlečne maščobe, proizvedeni so iz slovenskega mleka, ki je odkupljeno na izključno domačem odkupnem območju, in nosijo oznako Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov. Slovensko mleko in proizvodni proces v domačem okolju omogočata, da so ponosni nosilci zaščitnega znaka »izbrana kakovost – Slovenija«. Z novo recepturo se poleg jogurta LCA brez sadnega dodatka predstavljajo še okusi jagode | borovnice | breskve. Njihov izbor dopolnjujejo okusi žita | malina, jagoda in žita | sliva, figa in žita.
Ta lonček je vir prehranskih vlaknin in kalcija!
V enem lončku jogurta LCA brez sadnega dodatka, ki je najbolje prodajani jogurt v Sloveniji (Vir: Izračun je pripravljen na osnovi letnih vrednostnih podatkov Nielsnovega panela maloprodaje za blagovno skupino jogurti v letu 2016 na slovenskem trgu. (Avtorske pravice © 2017, The Nielsen Company)), je vsaj 3,0 g prehranske vlaknine in vsaj 234 mg kalcija, kar predstavlja 29 odstotkov priporočenega dnevnega vnosa. V enem lončku sadnega jogurta LCA pa je vsaj 3,0 g prehranske vlaknine in vsaj 216 mg kalcija, kar predstavlja 27 odstotkov priporočenega dnevnega vnosa.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.