Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako je zvezda mehiških telenovel videti le mesec in pol po porodu

6. 3. 2017; 10.30
Avtor: K.M.
anahi
Ali pretirava?

33-letna Anahí je v Sloveniji zaslovela z vlogo Mie Colucci v priljubljeni mehiški telenoveli Rebelde in z glasbeno skupino, ki je nastala na podlagi te telenovele, RBD. Kasneje je svojo kariero usmerila predvsem v glasbo in z njo še danes navdušuje po celem svetu. Z zadnjo objavljeno fotografijo na svojih družbenih omrežjih pa je tudi med oboževalci dvignila kar nekaj prahu.

Anahi je v Sloveniji postala priljubljena s telenovelo Rebelde in glasbeno skupino RBD. foto: Profimedia

Anahí je aprila 2012 pričela razmerje z Manuelom Velascom Coellom, ki je decembra istega leta postal guverner Chiapasa, ki je ena izmed zveznih držav Mehike. Leta 2015 sta se tudi poročila, a je vlogo prve dame države prevzela Manuelova mati, saj je Anahí želela nadeljevati s svojo kariero. 17. Januarja letos se jima je v zakonu rodil prvi otrok, sin Manuel. Včeraj, 1 mesec, 2 tedna in 3 dni po porodu, pa je na svojih družbenih omrežjih objavila fotografijo, ki ni požela najlepših odzivov. Kljub temu, da je bila pevka in igralka od nekdaj bolj drobne postave, je zdaj objavila fotografijo, na kateri je videti, kot da sploh nikoli ni bila noseča. Še več, njeno telo je popolnoma suho, na trebuhu pa so že vidne mišice.

Kljub temu, da ji številni komentatorji zavidajo postavo in poudarjajo, da je prava lepotica, pa se najde kar nekaj takšnih, ki izpostavljajo dejstvo, da bi ta čas morala preživeti z otrokom in da telo po nosečnosti in porodu še ni pripravljeno na takšne napore. Telo priljubljene pevke je slab mesec in pol po porodu popolnoma izklesano in brez odvečnega kilograma. Ali res pretirava ali ima preprosto srečo?

Kakšno je vaše mnenje?

Preverite še, kako je danes videti še ena zvezdnica telenovele Rebelde. Kliknite tukaj!

A post shared by Anahi (@anahi) on

prejšnji članek
Zaradi te fotografije so napadli mater 3 otrok. Vidite kaj neobičajnega?
Zdravje
Zaradi te fotografije so napadli mater 3 otrok. Vidite kaj neobičajnega?
naslednji članek
Kaj se zgodi, če eno minuto masirate točko med obrvmi?
Zdravje
Kaj se zgodi, če eno minuto masirate točko med obrvmi?
#obraziavenija
obraziavenija