zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina in Milan Popović se na sodišču nista niti pogledala

6. 3. 2017; 08.30
Avtor: S.D./Revija Zvezde
severina

foto: Vir: You Tube

Nesoglasja še vedno niso zglajena!

Štiriinštiridesetletna pevka Severina in njen nekdanji partner, 51-letni Milan Popović, sta se po letu in pol spet srečala na sodišču. Severina, ki se je sicer do zdaj vedno izognila srečanju, je morala pred dnevi priti na zaslišanje, saj je Milan na zagrebškem sodišču vložil zahtevek za to, da njun štiriletni sin Aleksandar živi z njim, od pevke pa zahteva, da mu za sina plačuje 3500 kun (približno 470 evrov) alimentacije, videva pa ga lahko le vsak drugi teden od srede do nedelje.

Popović je prišel na zaslišanje petnajst minut prej v spremstvu svoje odvetnice, Severino pa je na sodišče pripeljal njen menedžer Tomislav Petrović. S pevko je bil tudi njen mož Igor Kojić (29), ki jo je poljubil za srečo, potem pa sta se s Petrovićem odpeljala. Med obravnavo sta Severina in Milan sedela drug nasproti drugega, vendar se njuna pogleda nista srečala niti enkrat. Obravnava je trajala dobro uro, pred sodnico pa je stopil tudi pravosodni policist zaradi prijave, češ da je Milan pred časom skušal pevki vzeti otroka. Severina je namreč pred časom prijavila Popovića policiji, ker sina ni pripeljal nazaj v dogovorjenem času. Takrat je trdila, da celih deset dni ni vedela, kje sin je. Milan se je še enkrat zagovarjal, češ da je bil sin v slabem zdravstvenem stanju, da se mu Severina ni oglašala na telefonske klice, da ga že več mesecev ni peljala v vrtec in da on pač ni želel otroka predati varuški oziroma Severinini mami.

Sodnica je določila ponovno obravnavo. Pevka in srbski podjetnik pa sta se potem odpravila na pijačo v lokal, vendar vsak v drugega.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Čas je za akcijo!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Čas je za akcijo!
naslednji članek
Nekoč prikupna Milena, danes graciozna Adelina
Svet slavnih
Nekoč prikupna Milena, danes graciozna Adelina