stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neobičajni zvezdniški lepotni triki

24. 3. 2017; 02.00
Avtor: V. M.
sandra bullock

Sandra Bullock foto: Profimedia

Pravijo, da je za lepoto potrebno potrpeti. Nemara res, a nekateri podvigi za doseganje želenih rezultatov so roko na srce nekoliko neobičajni. Poglejte, po kakšnih metodah posegajo znani zvezdniški obrazi prek luže.

Bitka Sandre Bullock proti podočnjakom


Vas pesti videz nadležnih podočnjakov? Tudi simpatična igralka Sandra Bullock si je belila glavo z njimi, vse dokler ni odkrila čudežne sestavine. Kot pravi, je to najboljša sestavina za blaženje blazinic pod očmi. In kakšna je ta skrivnostna nega? Pripnite pasove, drage dame, Sandra si na tanko kožo pod očmi nanaša kremo proti hemeroidom.

Nenavadni triki Jennifer Lopez
Priljubljena zvezdnica Jennifer Lopez se ne ponaša le s svojim glasbenim in igralskim talentom, temveč tudi z zapeljivim stasom. Za ohranjanje telesne teže si pomaga z zanimivim trikom, ki sicer sega že v zgodovino, kar nekaj zanimanja pa je deležen tudi v današnjih, sodobnih časih. Da bi preprečila napade lakote, zvezdnica poseže po steklenički eteričnega olja grenivke. Vdihavanje omenjenega olja naj bi namreč zaviralo apetit.

Zavidanja vredni pa so tudi igralkini čudovit lasje. In kako skrbi zanje? Pred leti je razkrila, da za nego las uporablja masko iz bikovih testisov. Recept za sijoče lase izvira iz jugozahodne Azije, kjer so ženske že v daljni zgodovini pripravljale krepitveni pripravek iz bikovih testisov, zmletih v prah.

S placento v boj proti gubam


Ja, prav ste prebrali, toda to še ni vse. Ovčja placenta je sestavina dragocene maske za obraz, na katero prisegata zvezdnika Victoria Beckham in Simon Cowel. Placenta ovac naj bi namreč vsebovala bogate hranilne snovi, ki učinkovito pomlajujejo kožo, ji vračajo vitalnost in gladijo gubice.

Mislili ste, da tega ne boste nikoli več videli - a ste se zmotili! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Pričenja se tekaška sezona. Kako do boljših rezultatov?
Zdravje
Pričenja se tekaška sezona. Kako do boljših rezultatov?
naslednji članek
Vojvodnija Kate na robu duševnega zdravja
Svet slavnih
Vojvodnija Kate na robu duševnega zdravja