kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vseeno mu je, če njegova žena poljublja soigralce

28. 3. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
Blake Lively, Ryan Reynolds

foto: Profimedia

Med zakoncema Ryanom Reynoldsom in Blake Lively je kar 11 let razlike, a je igralcu kljub temu vseeno, če njegova mlada žena poljublja svoje soigralce.

Ryan Reynolds in Blake Lively sta s ena hitro in naskrivaj poročila leta 2012, v zakonu pa sta se jima rodili že 2 hčeri. Kljub vsemu pa je še vedno za pričakovati, da jima je ob snemanju seksualnih in ljubezenskih prizorov z drugimi igralci še vedno neprijetno. Neprijetno pa je tudi tistemu, ki svojega partnerja ob takšnih prizorih gleda na velikem ekranu. A Ryan pravi, da ga to pri ženi sploh ne moti. Za to trditvijo pa se skriva kar logičen razlog. 

''To me ne moti tako zelo, ampak to ne mislim na srhljiv način,'' je v intervjuju za revijo Elle na vprašanje, kako je, ko ženo gleda med poljubljanjem soigralca, odgovoril Ryan. ''Ljudje se ne zavedajo, da je okoli 50 do 60 utrujenih, lačnih in preobremenjenih članov ekipe direktno za njima,'' je še dodal igralec. 

V intervjuju je še izdal, da ga je Blake naučila, kako biti dober oče in da je še sam presenečen nad tem, koliko potrpljenja ima. ''Šest ur lahko češem glavo punčki igrači in se šele nato spomnim, da pomežiknem.''

Vas zanima, kakšni sta hčeri zvezdniškega para. Preverite tukaj! 

prejšnji članek
Lada Bizovičarja skrbi, da bo resno zbolel
Resničnostni šovi
Lada Bizovičarja skrbi, da bo resno zbolel
naslednji članek
Okusni in zdravilni regratovi recepti
Zdravje
Okusni in zdravilni regratovi recepti
#nasazenazenska
nasazenazenska