Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Robert Korošec: Skrivnostni novopečeni očka

31. 3. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
Nina Rakovec in Robert Korošec

Robert Korošec in Nina Rakovec sta starša deklici Lejli. foto: Mediaspeed.net

Robert Korošec je nekoliko skrivnosten igralec. Le kaj se skriva v globini njegovih oči? O sebi in svojih najdražjih ne govori rad prav dosti. Ste vedeli, da je februarja postal očka?

Nemara ga je vaše oko opazilo v priljubljeni briški nadaljevanki Ena žlahtna štorija, kjer kot kriminalist Sergej Florjančič vzbuja nemir v glavi in srcu najmlajše Bertove hčere Zale. V začetku poletnih mesecev ga boste lahko videli tudi na odrskih deskah, nastopal bo namreč v muzikalu Vesna, ki je zasnovan po prvi slovenski romantični komediji. V sodobni različici zgodbe bo Robert stopil v čevlje glavnega lika Sama.

Rodila se je hčerka Lejla
Robert in njegova izbranka, Nina Rakovec, pa sta se v mesecu februarju odela v povsem novo življenjsko vlogo, postala sta namreč starša. Nadarjena igralka Nina je namreč rodila deklico, ki sta jo starša poimenovala Lejla. Parček prekipeva od sreče, ki pa jo želi ohraniti znotraj svojega doma. O svojem zakladku jima besede le stežka zdrsnejo z jezika.
''Ja res je, podrobnosti o Lejli ne izdajava. Še edina skrivnost, ki jo pa lahko rečeva je, da naju vsak dan znova nasmeji, preseneti, kaj novega nauči, osreči in poveže. Življenje seveda postane nekoliko drugačno, ampak mislim, da se super prilagajamo in učimo ter postajamo taka 'sproščena' mlada družinica, ne delamo drame, če to ni potrebno in preprosto uživamo, da smo skupaj,'' je za naš portal povedal Robert.

Preberite še, kaj je o igralcu Ene žlahtne štorije povedalo njegovo dekle! Kliknite tukaj!

Nerad govori o zasebnem življenju.

Nerad govori o zasebnem življenju. foto: Planet TV

prejšnji članek
Obraz POP TV-ja: Z očetom nimam stikov, zato ga ne omenjam
Resničnostni šovi
Obraz POP TV-ja: Z očetom nimam stikov, zato ga ne omenjam
naslednji članek
Zaradi nezvestega fanta shujšala 63 kilogramov!
Zdravje
Zaradi nezvestega fanta shujšala 63 kilogramov!